Zagotavlja Blogger.

ZAFUL: Life is too short to wear boring clothes


Spletna trgovina www.zaful.com bo po mojem mnenju postala ena večjih spletnih trgovin z oblačili. Se nenormalno hitro širijo, dodajajo nova oblačila, pa tudi cene so še vedno na mestu. V tokratnem nakupu sem se odločila za malce bolj drugačno obleko in se ravnala po naslednjih besedah: "Life is too short to wear boring clothes".


Tokrat je obleka prispela z Nizozemsko pošto v pičlih osmih dneh. Prejšnjič je vse skupaj trajalo občutno preveč časa (več kot en mesec), vendar mi je prijazna gospa razložila, da je prišlo do procesne napake in da po večini oblačila pridejo v max dvajsetih dneh. Tudi tokrat nisem imela nobenega opravka s carinjenjem (najverjetne zaradi tega, ker naj bi oblačila prišla iz Nizozemske). Na spletni strani je pisalo, da je material obleke poliester, vendar je na moje presenečenje prišla 80% bombažna oblekica z 20% poliestra. Je lahkotna, zabavna, nosiš pa jo lahko na več načinov - kakor obleko ali pa tuniko. Sama sem jo naročila v konfekcijski številki M, pa bi bilo čisto vseeno če bi vzela S, ker je kar normalne velikosti. Cena obleke je bila 19,90 $, kupiš pa jo lahko tukaj: http://bit.ly/2b2ZS0D.



V komentar lahko zapišeš kako ti je obleka všeč in če imaš tudi ti kakšne izkušnje z nakupovanjem pri spletni trgovini Zaful ; opazila sem, da so dodali tudi jesenska oblačila, tako da bom kmalu pričela pripravljati malce bolj jesensko obarvane objave, poglejte si vse te prelepe oblekeeee: http://bit.ly/2aQDyWm *maham z rokami*.

Poljubčki,
Ninnieboo

2 komentarja

  1. Like za dolge majčke z super potiski. Rada nosim malo preveliko, potem pa odspredaj potlačim v pas,je že kar neka stalnica to pri meni, še vedno vsebi nosim veliko rock in metalske duše:)

    OdgovoriIzbriši