Zagotavlja Blogger.

BORN PRETTY: Mermaid Ombre Nails


Pozdravljene lepotičke! Kljub temu, da ste verjetno pričakovale malce bolj jesensko manikiro (katerih se v nadaljevanju prav tako ne bo manjkalo), sem včeraj ustvarjala čisto poletno manikiro morske deklice. Na vseh nohtih nosim Shellac v odtenku Cake Pop, ki je prava svetlo roza poslastica in celotno manikiro naredi res nežno.


V zadnjem Born Pretty paketku, kjer sem prejela tudi Hollographic prah, sta se skrivali tudi dve 10ml škatlici z nežno roza ter vijoličnimi bleščicami. Vijolične, sem s tankim čopičem premazala po spodnjem delu nohta, nežno roza pa po zgornjem, ter poskušala narediti nek ombre efekt. S čopičem mi ni uspelo zajeti tistih večjih bleščic, s katerimi bi lahko vse skupaj polepšala, pa nič zato. Cena enega lončka bleščic je 1,62$ (z brezplačno poštnino) in za moje pojme imaš en lonček za kar dolgo časa, ker se jih porabi res malo. Mogoče mi je malo žal, da nisem vzela kakšnih večjih kot npr. teh (klik) in teh (klik) - skratka, v ponudbi imajo res ogromno bleščic, da na koncu niti ne veš katere bi kupil :)



Vabim te, da si prebereš tudi objavo o Hollographic prahu (klik) in pa, da ne pozabim - s kodo NINT10 imaš na že tako brezplačno poštnino, še 10% popusta na celoten nakup.

Tukaj najdeš obojne bleščice, pod kodo 024 in 087.

Upam, da ti je bila objava všeč in,
Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev