Zagotavlja Blogger.

YSL Baby Doll x Stilleto Shoes x Gray Fall OOTD


Danes se je moj dan začel precej živčno, ker imam ogromno dela, ker si ne pustim dihati in se ženem za stvarmi in včasih me to tako izmuči - pa sploh ne na fizičnem nivoju, ampak psihično! Mislim, da bi se vsak izmed nas moral na trenutek samo ustaviti, se potegniti nazaj, zabremzati in se prepustiti dnevu. To, da vsak dan planiraš do pikice za moje pojme sigurno ni vredu in velikokrat me pripelje do tega, da vse skupaj spustim iz rok in grem dobesedno spat, da se odklopim od realnega življenja. Vedno sem imela v glavi kako bom pri dvajsetih letih brezskrbno tavala in žurala naokrog, realnost pa je povsem drugačna. V kakšno dobo smo padli, da si pri dvajsetih letih že popolnoma izmučen s pritiski, ki si jih sam sebi ustvarjaš? Skratka, slabo voljo, ki jo zadnje čase nosim s seboj, sem danes črtala iz seznama. Ker je oktober, in ker oktober vsebuje črko k, sem si nadela kapo, ki je moja spremljevalka od jeseni do zgodnje pomladi. Toisto kapo imam v omari že sigurno pet let, čeprav že razpada, za rokav sem povlekla fanta in šla v največji ledenici poslikat moje najnovejše pridobitve. Čevlji so božanski, take sem iskala že nekaj časa in presrečna sem bila, ko sem jih našla (sploh glede na ceno). Malce dražje te pride, če te slučajno olupi carina (mene itak vedno, sploh ne bom komentirala, da se slučajno ne razhudim).

Če bi jih želela tudi ti, klikni tukaj.



Nad jopico me je navdušila moja dobra prijateljica in blogerka Cherie in je sigurno ena izmed boljših jesenskih nakupov, ker je tako zelo topla in nosljiva. Današnji styling sem namrevala predstaviti čisto drugače, z oblekico, ki se skriva pod jopico, vendar sem morala, ampak res dobesedno morala, nekaj obleci pod obleko. Mraz je bilo kot hudič, noge so mi v odprtih čevljih popolnoma otrpnile! Btw, pajkice so res dober izkupiček iz trgovine Peek&Cloppenburg, v katero sicer ne zahajam preveč pogosto, ker nimam ne denarja in ne volje se valjati notri + enkrat me je močno zmotila prodajalka, ki je dobesedno rinila v mojega fanta, sem ji že hotela reči naj si ga zapakira in odnese domov :P. Pajkice so bile točno 4,99 eur in so bile verjetno ena najbolj poceni stvari, ki so jih kadarkoli držali v P&C.

Jopico in luštno luštno sivo oblekico s puli ovratnikom najdeš tukaj (klik) in tukaj (klik).




Yves Saint Laurent Baby Doll Kiss & Blush - bi sploh izgubljala besede? Mehko mat rdečilo za ustnice, ki je obenem tudi rdečilo za lička? Awwwsm. Vedno sem bila navdušena nad izdelki ki so 2v1, le da so bili povečini vedno bolj razočaranje kot kaj drugega. Kremnih rdečil za lička sicer še nikoli nisem uporabljala, presenečena pa sem bila, kako dobro ga lahko z Beauty Blenderjem zablenda. Na ustnicah je odtenek 18 zelo nežen, primeren za nežen, romantičen izgled. Izbiraš lahko med 12-imi odtenki, najbolj pa te bo presenetil aplikator, ker je tak, žličkast. Seveda mu bom posvetila čisto svojo objavo, ker imam še drug odtenek, ki vam ga enostavno moram pokazati, tu je bil le manjši sneak-peak! Če bi me vprašala kateri mi je bolj všeč - Juicy Shaker ali Baby Doll, bi ti težko odgovorila. Mogoče se zjasnim do naslednje objave.


Lupčki srčki,
Nina

1 komentar

  1. Te petke so noreee, love it :). Krasne fotografije, verjamem, da te je zeblo, pri nas je tudi že ful mrzlo. Zjutraj kr zmrznem preden pridem do službe :). P.s tele prodajalke pa le naj pustijo tvojega fanta pri miru:), al pa si ga res peljejo domov:)

    OdgovoriIzbriši