Zagotavlja Blogger.

IDEJE ZA DARILA: Slo Edition




1. Magic Planner

 Magic planerčki so se to leto za moje pojme zelo izboljšali, tudi vizualno so eni izmed lepših planerjev, katerega z največjim veseljem razkazuješ naokrog. Za vsak dan imaš na voljo več kot dovolj prostora za vpis vsakdanjih opravil ter svojih misli, platnice so močne in tudi listi so zelo kvalitetni, tako da tisti oz. tiste, ki ste malo bolj nerodne sorte (kot jaz :P), ne boste imeli problemov z razpadanjem planerja. V njem najdeš tudi varčevalni načrt, vpisuješ lahko svoje dnevne obroke, na vsaki strani pa te pričaka tudi super motivacijski citat. Kolikor spremljam njihov FB profil jih že pridno zmanjkuje, tako da si hitro rezerviraj svojega in si oglej ostale fotke - tukaj.

2. Hipno fit planer

Tega sem ravnokar kupila in sem totalno navdušena nad njim. Poleg planerja, kamor zapisuješ dnevni jedilnik oz. dnevne obroke ter svoje vadbe, prejmeš poleg tudi zgoščenko, kjer je posneta neke vrste hipnoza oz. meditacija. Jaz zgoščenko poslušam redno, vsak večer in res te popelje v super meditativno stanje, kjer si lahko jasno začrtaš svoje cilje, želje in nasploh stremiš k pozitivnem razmišljanju. Tu, naj omenim, da je primeren tudi za moško publiko (na moške velikokrat pozabljamo, kajne?), ker je v čisto nevtralnih barvah. Meditacija posneta na zgoščenki, vam ne koristi le na poti k vaši idealni postavi, ampak tudi na splošno - k vašim vsakodnevnim ciljem (vsaj moje mnenje je tako, da pogledamo malce ven iz okvirjev). Če še vedno ne veš, o čem govorim pa te vabim, da si ogledaš kar spletno stran - tukaj.

3. BusyBee rokovnik

Edini, ki ga v moji zbirki še ni (ker potem bi jih pa res imela že skrajno preveč), pa sem nad njim vseeno navdušena. Najbrž vse poznate Barbi in Matica, slovenska vlogerja, znana tudi pod imenom Dragi Mali Škrat? Če jih ne, zamujate kar veliko! Jaz se jima nasmejem, obadva sta taka luštna srčka in še - čudovito je slišat nekoga, ki seka po gorenjsko :D  Barbi se je vrgla v kar zahtevno nalogo - ustvarila je čudovite planerje, ki si jih lahko ogledaš tukaj. Poleg, prejmeš tudi 160 nalepk brezplačno, da boš lahko planer okrasila čisto po svojih željah, o notranjosti pa sploh ne bi govorila, ker je dodelan v nulo. Notri je celo kategorija, kjer si zapišeš stvari, ki si jih nekomu posodila, da si lažje zapomneš! Skratka, Barbi je mislila čisto na vse.



1. Svichka

Same svečke Martina in Aleš doživljata kot predmete z izredno simbolno močjo, ki v naša življenja vlivajo toploto, svetlobo ter lepoto. Okej, tole sem copypejstala, ampak, roko na srce, pri pogledu na njune izdelke se ti zazdi točno to. Prenovljena embalaža je res odlična in za marsikoga lahko predstavlja zelo lepo darilce, sploh za nas, obsedence svečami. Ja, saj vem, na trgu itak kraljujejo Yankee Candles, ampak, kaj če bi tokrat podprli slovenske ustvarjalce? Jaz sem 100% ZA! Preveri spletno stran tukaj.

2. T Candles

Pri Tanjinih svečkah pa niti ne veš, ali bi jo prižgal ali bi jo raje kar pojedel? 101 zanimiv vonj, zapakiran v luštna imena ter embalažo. Vse tako preprosto, minimalistično in kjut! Coco Brulee, Banana Pudding, BlueBerry Pie - res ne veš, ali govorimo o svečah ali o sladicah! Skratka, sigurno se splača malce pošnofat po trgovini, če bi imela vsaj en dan neomejeno denarja, kupim vse vonje, evo, I said it! - tukaj.

3. Naravna kozmetika Meze

Še vedno se spomnim dneva, ko mi je poštar prinesel njihov čisto prvi paketek - dišalo je iz škatle. O moj bog, kakšen lep vonj! Notri se je skrival en večji trd šampon in pa nekaj manjših srčkov in če te mogoče zanima, kaj sploh so trdi šamponi, ti lahko povem, da so super za lase. Zmočiš lase, primeš trd šampon v roko, podrgneš po laseh (ne boš verjela, tudi super se penijo, kar sploh nisem pričakovala), jih dobro umiješ in to je to. Naravni so, odstranjujejo prhljaj, super so za ekstra mastne lase in pa res dišeče darilo za prihajajoče praznike. Vsaki izmed prijateljic oz. svojim ljubljenim podari par srčkov - vsakemu boš narisala nasmeh na obraz. Manj je več! Oglej si celotno ponudbo tukaj.


1. Ustvarjalni kotiček VB

Valentina je res ena taka luštna, preprosta punca, ki v prostem času ustvarja skodelice in do sedaj - karkoli sem dobila od nje, VEDNO, sem trikrat preverila, ali je motiv na skodelicah narisan ali natiskan. Na zgornji fotografiji lahko vidiš šalčki z motivi MR. in MRS., ki izgledata, kot da bi bila natisnjena oz. že vgravirana v skodelico. Ne, Valentina to počne s svojimi rokami in vse kar lahko rečem, je svaka čast. Priznam, da sem tudi jaz že poskušala risati po skodelicah in so nastala sama skropucala, tako, da zdaj raje to prepustim strokovnjakom. Ker se prazniki bližajo s svetlobno hitrostjo, ona, pa ima tudi kar nekaj dela, ti priporočam, da se z njo dogovoriš še danes - da boš svoje skodelice prejela sigurno v pravem času. Všeč mi je, ker se z njo lahko dogovoriš za čisto katerikoli dizajn - preveri še ostala njena ustvarjanja tukaj.

2. Ustvarjalnica neskončnih želja

Se še spomnite, ko sem na FB-ju pisala o paketku 52 tednov ljubezni? Če se ne spomniš - ti bom na hitro osvežila spomin. Prejmeš škatlico, kjer se skriva točno 52 skrbno in z mašnjico zavitih "nalog", katere v sledečih tednih opravljaš s svojim partnerjem. Naloge so si res raznolike in iz svojih izkušenj ti povem, da se pri opravljanju res zabavaš ter sproščaš in še bolj povežeš s svojim dragim/drago. Paketek bi priporočila prav čisto vsem - novim zaljubljencom, tistim, ki ste v vezi že kar nekaj časa, mladoporočencem, "staroporočencem" - obudite tisto prvotno ljubezen.<3 Ker ljubezen je vse! Če te zanima več, pa klikni tukaj.

3. Pametna košarica

Tudi o pametni košarici sem že pisala, pa vendar jo moram omeniti še enkrat. To je beležnica, ki mene velikokrat rešuje. Notri si zapišeš kaj vse moraš nakupiti - mene uničujejo sploh nakupi hrane, ker pol stvari pozabim in si pač res vedno vedno zapisujem kaj vse potrebujem, poleg tega pa ima tudi luštno mini mapico, kjer si lahko shraniš razne kupone s popusti ali pa kakšen račun, ki ga boš v prihodnosti še potrebovala. No, to se niti ne sliši tako zabavno, zabavni del šele prihaja - ko si šla v trgovino, vse stvari nakupila, napisano enostavno pobrišeš. Jaaaaaaaa, to je fora. Napišeš, pobrišeš. Listi so plastificirani, tako da je ta beležnica VEČNA! Prijateljica, ki ima majhne otročke mi je tudi zaupala še eno kul idejo - ko nekej čakaš in so otroci sitni, hitro jim daš v roke beležnico ter priložen kuli in naj kracajo po njej, tako ali tako lahko potem vse skupaj izbrišeš in si ulovila dve muhi na en mah. Nina, pa je ravnokar posnela tudi video, kjer Pametno košarico lahko tudi vidiš - tukaj.

Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev