Zagotavlja Blogger.

VICTORIA'S SECRET: Love Spell


Sama pri sebi sem se že velikokrat vprašala: "Kaj za vraga je tako posebnega na Victoria's Secret izdelkih, da so tako priljubljeni?". To, da so v Sloveniji malce težje dostopni (oblačila naprimer) najbrž ni izgovor, ker za njimi norijo ženske po celem svetu. Res so nekaj svežega, sexy, mladostnega in reees že komaj čakam, da vam pokažem tudi moje najnovejše PINK dolge nogavičke, ki pa na žalost zaradi decembrske norije hodijo že kar malce predolgo. Spominjam se tudi dneva, ko so body sprejčki in geli za tuširanje prišli v slovenske drogerije - pri tem je sledilo tudi razočaranje, ker je bila izbira res uboga in majhna, a se situacija počasi popravlja - že naprimer v največji spletni parfumeriji Spletična je izbira veliko bogatejša - klik.


Po uspešnem nakupu Victoria's Secret Love Spell body spreja, sem kupila tudi gel za tuširanje. Uporabljam ga res vsakič, po dobrem treningu v fitnesu, ker je vonj res svež in tako samo sebe malce posladkam in razbremenim telo! Vonj vam res težko opišem - je neka mešanica češnje ter breskve s svežim pridihom. Na telesu se obdrži še kar nekaj časa in da ne govorim, v kopalnici še dlje :P 

Po tehtnem razmisleku sem se odločila, da bom moje prijateljice za praznike obdarovala prav z geli za tuširanje, ker je to taka stvar, ki jo res vsaka izmed nas potrebuje in kaj je še lepšega, ko v roke prejmeš prav Victoria's Secret gel, lepo zavit, s svileno pentljico na vrhu. Zelo chic darilce, pa tudi z vonjem res težko zgrešiš! Upam, da vam ta ideja pride prav in če to berete tudi fantje - razveselite svoja dekleta!


Če se ti z nakupom božičnih darilc že malce mudi, sploh ne skrbi, ker če boš oddala naročilo danes, bo paketek do Božiča 100% pri tebi. Danes imaš na voljo dve kodi, ki jih sicer ne moraš uporabiti skupaj, mogoče pa ti prideta prav.

1. Prva je BOZIC - samo danes, prejmeš 15% popusta na celoten nakup
2. Druga, že znana koda pa je NINNIEBOO, s katero prejmeš gratis poštnino pri nakupih nad 30 eur




Preveri še ostale Victoria's Secret gele za tuširanje tukaj: http://bit.ly/2hwp9md
Jaz navijam še za Pure Daydream :)

Poljubčki,
Nina



Ni komentarjev