Zagotavlja Blogger.

BORN PRETTY STORE: Golden Osmanthus Eye Mask Review




Če bi me vprašali kateri azijski izdelek morate nujno preizkusiti so to sigurno maske oz. lističi za oči. Mene je ravno nad lističi, navdušila prijateljica CherryColors, zato sem takoj, ko sem dobila priložnost preizkusiti ene izmed njih, to priložnost tudi odlično izkoristila. V oktobru, sem od trgovinice Born Pretty Store, v review prejela 80 lističev znamke BioAqua in mislim da je že čas, da vam povem kako so se obnesli.

Kaj obljubljajo?
1. Belilni učinek
2. Vlaženje
3. Zabuhlost pod in nad očmi
4. Odstranjujejo podočnjake
5. Odstranjuje gubice

Belilne učinke obljublja kar nekaj azijskih oz. korejskih proizvodov, vendar pri lističih tega nisem opazila. Občutek takoj po nanosu je res odličen, sploh, če jih uporabljate zjutraj (*vedno na očiščeno kožo). Hladijo in osvežijo kožo, kar se definitivno pozna pri podočnjakih. Seveda sem odkrila prve gubice pod očmi, ki mi gredo nenormalno na živce in lističi jih niso odstranili. Stanje se je sicer izboljšalo, ker je koža po uporabi res vidno bolj napeta, vendar .. mislim, da ne obstajajo čudežni lističi, ki bi dejansko odstranili gube. Neki drugi čudežni stvari pa se reče botoks ;)

Lističi so sicer narejeni tako, da pašejo na spodnjo in na zgornjo veko, vendar so mi bili na zgornji veki izredno moteči, zato jih vedno uporabljam tako, da jih zložim na polovico (tako kot je prikazano na čisto zadnji fotografiji). Vonj je zelo nežen in popolnoma nemoteč.

Glede osmanthusa - slovenskega prevoda nisem našla, našla pa sem nekaj drugih pozitivnih informacij. Izhaja iz Azije, natančneje iz Kitajske, odlična naj bi bila za zdravljenje prehlada ter problemov s pljuči, manjšala naj bi menstrualne krče ter zobobole, odstranjevala toksine iz telesa, v kozmetiki pa je odlična za vlaženje kože, kar se je izkazalo za resnično.

Cena za 80 lističev je 4,99$ kar je v primerjavi z drugimi podobnimi izdelki ugodno. Kupiš jih lahko tukaj, s kodo NINT10 pa dobiš še 10% popusta, poštnina je pa že tako ali tako brezplačna. Bi jih kupila še enkrat? Sem zadovoljna, vendar je na trgu še toliko produktov, življenje pa je kratko, tako da .. :) NEED TO TRY THEM ALL! Na svetu obstaja res malo izdelkov, ki jih vedno znova in znova kupim, ko mi jih zmanjka, o tem pa napišem objavo drugič.







Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev