Zagotavlja Blogger.

Instagram sladkorčki: Januar


Pozdravljene lepotičke! Ta mesec sem pri rubriki Instagram sladkorčki sicer malo pogoljufala, ker v decembru nisem imela časa, da bi spisala to objavo, zato je še nekaj fotografij iz decembra. Zbrala sem tiste fotografije, za katere sem prejela največ vprašanj: "Kje kupiti?" in tiste, ki so vam bile najbolj všeč!



V Neck majice in puloverčki so sigurno "my thing" in to že od dneva, ko so jih v H&M-u razprodali (lansko sezono) in jih nisem našla nikjer več. No, zdaj ga imam, obožujem ga, je najbolj mehek na svetu, za piko na i pa ni v črno-beli različici ampak roza! Je malce daljši, tako da res fino pokrije ledvička in ga lahko nosiš tudi na pajkice. Res super nakup in ga definitivno priporočam! Sama ga lahko kupiš tukaj: klik.


O Nutrisslimovem Maccacinu sem že pisala in še enkrat moram poudariti, da je res super nadomestek kave, je dobrega okusa (ko se ga navadiš), piješ pa lahko hladnega ali pa toplega, čisto po želji. Kupiš ga lahko tukaj: klik.


MyBrin kozmetika, ki nastaja izpod rok gospodične Petre ima res prav posebno mesto pri moji negi kože. Trenutno si z balzamom Brinova lepotica zdravim mojo ubogo kožo (rdeče lise od preteklih mozoljčkov in aken) in kot sem že napisala, bom v objavi, ki sledi po nekaj tednih, seveda tudi objavila fotografijo prej in potem. Brinova lepotica vsebuje olje brinovih jagod, ki je v kozmetiki zelo zaželjeno olje, namreč, ima več medicinskih učinkov. Za več informacij te vabim, da se sprehodiš po spletni trgovinici MyBrin: klik.






A video posted by Nina Pintar (@ninnieboo) on

O trendu z valovitimi rokavi in volančki sem pisala nekaj tednov nazaj in res se mi zdi odlična popestritev vsakdanjih outfitov. To obleko, sem kupila v spletni trgovini SheIn, vključno s klobučkom. Ko sem ga naročila, sem bila sicer v kar velikih dvomih, kaj bo dejansko prišlo do mene, ker sem jih preizkušala že v slovenskih trgovinah in na žalost nisem našla še nobenega, ki bi ga lahko nosila in mi ne bi padal iz glave. Zdaj ne vem, ali imam tako veliko ali tako majhno glavo, ampak iskanje klobučkov mi je vedno predstavljaj en velik problem. No, ta mi 100% ustreza in še enkrat mi je uspel odličen spletni nakup, kar se mi zadnje čase dogaja vedno. Ne spomnim se zadnjega zgrešenega nakupa! Klobuček lahko kupiš tukaj (klik), oblekico pa tukaj (klik). Aha, o oblekici pa niti besede. Je luštna, lahkotna in kar je najbolj pomembno - bombažna! Ni neka kitajska poliestrska mešanica in koža pod obleko lahko normalno diha. To je res nekaj najbolj pomembnega ko naročuješ po spletu - vedno preveri iz česa je narejena določena obleka, da ne dobiš nekega skropucala.


Prejšnji teden, ko sem planirala današnji teden, sem v Magic Plannerju zasledila ta citat in z njim se res v celoti strinjam! Boljšega citata že dolgo nisem prebrala. Zato, prenehajmo z jamranjem in jokanjem, ko pride do problema bodi pripravljena ukrepati TAKOJ in brez slabe volje. To, naj ti predstavlja le izkušnjo v tvojem lepem življenju!


Se sledimo na Instagramu!


1 komentar

  1. Wonderful collection of dresses I have seen here . They are really looking so pretty and will be best for the wear in parties. Thanks for sharing such a wonderful blogs here with us.And I actually think you can look great in these dresses blue casual dress.

    OdgovoriIzbriši