Zagotavlja Blogger.

VALENTINOVO: Ideje zanjo in zanj



Ker sem dobila že kar nekaj sporočil in vprašanj na to temo, sem se odločila da spišem objavo, kjer boste mogoče dobile in dobili kakšno idejo. Seveda sem izbrala čudovite, roza in luštne izdelke, ki so mi všeč in imajo različen cenovni razpon (sploh zaradi tega, ker ima o valentinovem vsak svoje mnenje).

Ideje za valentinovo - zanjo

1. Yankee Candles svečka Pink Sands - You warm my heart
Katera izmed nas pa ne obožuje Yankee Candles svečk? Ta, se nahaja v malce drugačni embalaži kakor smo jih vajeni, s čudovitim sporočilcem: "You warm my heart". No, jaz bi se stopila kot vosek, definitivno. Vonj je zelo eksotičen, miks citrusov, sladkih rož ter vanilije. Cena je normalna za Yankee svečke - 21,09 eur.

2. Victoria's Secret Bombshell parfum
Izbira parfuma včasih zna biti problem, vendar je za moje pojme še kako rešljiv. Če tvoje dekle obožuje Victoria's Secret, če ima rada luštne embalaže, vonj pasijonke in vanilije (sexy mešnica), potem je to to. Cena za 50 ml parfuma je 63,90 eur, za 100 ml pa 83,10 eur. Seveda se lahko odločiš za cenejšo alternativo, za Victoria's Secret sprejčke za telo, ki so ravno tako luštni in dišeči.

3. Urban Decay Naked 3 paleta senčil
Sem že omenila da Urban Decay od januarja naprej najdeš tudi v Sloveniji? JAAAAAAAAAAAA. Noro noro noro. Cena je sicer res zasoljena - 72,90 eur, ampak ti lahko že kar takoj povem - če tvoje dekle obožuje mejkap, če polovico dneva previsi na Youtubu in spremlja mejkap gurujke, potem bo imela čeljust dobesedno do tal, če se boš prikazal s to paletko. Ja, vem da ti trenutno hodi po glavi, kaj nam ženskam ni jasno, zakaj za vraga potrebujemo točno to paletko .. predlagam ti, da greš na YT, odtipkaš Urban Decay Naked 3 makeup look ali pa review in mogoče ti bo vsaj malo jasno!

4. Prada Candy darilni set
Kaj je boljše od enega parfuma? Trije parfumčki! V setu so trije parfumi - Prada Candy, Prada Candy Florale ter L'eau, vsi po 20 ml. Cena je 59,50 eur.

5. Curaprox 5260 Ultra Soft with Love zobni ščetki
Za moje pojme najbolj prikupno darilce izmed vseh naštetih. Jaz Curaproxove ščetke uporabljam že kar nekaj časa in z mojim fantom si jih vedno kupiva v kompletu. Ta komplet je sploh srčkan in darilo je luštno in hkrati zelo uporabno. Cena: 10,00 eur.




Ideje za valentinovo - zanj

Za moške je kupovanje daril malce težje, ampak sem vseeno našla štiri luštne ideje, ki verjamem da vam bodo prišle prav.

1. TIGI Bed Head B for Men set
Kot sem omenjala že v eni od prejšnjih objav - končno so TIGI izdelki dosegljivi tudi nam, navadnim smrtnikom, ne samo frizerjem in to celo po res nizkih cenah. V kompletu prejmeš dnevni čistilni šampon, čistilni balzam s pepermintom ter mat vosek za styling. Vse skupaj te bo prišlo 14,23 eur, kar je smešno za nakup vseh treh izdelkov. Sama sem že imela priložnost povohati vse tri in upam stavit, da bo tudi tvojemu partnerju všeč.

2. Tangle Teezer krtača za lase in brado
Ob ugotovitvi, da obstaja tudi Tangle Teezer za moške sem bila prav vesela, namreč, tudi moški bi morali uporabljati kvalitetne krtače za lase. Tukaj uloviš dve muhi na en mah, sploh če ima tvoj moški brado. Ščetine so malce drugače razporejene kakor pri ženskih krtačah, za česanje pa krtačo lahko uporabljaš na mokre ali pa na suhe lase/brado. Ne vozlja in res super razčeše. Cena: 12,10 eur.

3. L'occitane gel za prhanje za telo in za lase
Ta gel sem vohala že prejšnje leto, ko sem se sprehajala po neki drogeriji, ampak sem na koncu vzela vodico po britju. Res ima nek čisto svoj, specifičen vonj - ni tisti gel, ki ga pač na hitro zagrabiš v drogeriji. Vonj je seveda moški, je dokaj močan in meni osebno kul! Cena je 15,90 eur.

4. Saloos Bio Body masažno olje
Po mojem mnenju in najbrž tudi po mnenju večine moških je to eno izmed boljših darilc. Kaj pa še paše bolj kot dobra masaža z dišečim olje? Na razpolago imaš kar 11 različnih vonjev, cena pa je 4,60 eur - ugodno, ni kaj. Verjamem, da se bo marsikateri strinjal z mano ;)


Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev