NOTD: Mermaid Water Decals


Kako ravnati z water decalsi (ne vem kako se tem nalepkam točno reče po slovensko) - potrebuješ malce prakse. Če bi meni kdo prej povedal kako točno stvar poteka, najbrž ne bi porabila skoraj celotne tablice nalepk za tri nohte. Zato pa imamo blogerje, da se kakšna stvar razjasni, kajne? Na začetku mi ni bilo popolnoma jasno, ali moraš nalepke obstriči v obliki nohta, ni mi bilo jasno kako potem odstraniš del nalepke, ki je odveč.


Navodila za uporabo water decalsov

1. Izbereš nalepke ki so ti všeč. Jaz sem jih kupila v spletni trgovini Born Pretty Store, kjer ponavadi kupim vse dodatke, bleščice in nalepke za nohte (ponudba je res nenormalno velika), natančneje, točno te na fotografijah, najdeš tukaj - klik.  
2. S škarjami jih odstrižeš tako, da dobiš toliko nalepkic, kolikor si si zamislila, da jih boš porabila za manikiro
3. Odstraniš zgornjo plast folije (priporočam, da to storiš že prej, preden jih nastrižeš)
4. Nalepko daj v vodo za 10-20 sekund, toliko da odstopi od kartona in jo previdno (najbolje da kar s pinceto) položi na noht in jo namesti tako, da bo pokrila celoten noht. To, da gleda čez noht je popolnoma vseeno.
5. S suho brisačko malce posuši predel nalepke (popivnaj z nežnimi gibi)
6. In pa trik stoletja - s prozornim lakom premaži celotno površino. Kar je ostalo nalepke, ki gleda čez noht lahko kar s prsti nežno odstraniš, ker bo zaradi laka odstopila.
7. Ko boš premazala z nalepko s prozornim lakom, to počni zelo nežno, ker jaz sem si kar nekaj nalepk na ta način uničila. Poskusi z enim nežnim premazom, bo čisto dovolj, Kar je več, lahko nalepko uničiš.


Še vedno imate s kodo NINT10 10% popusta na celoten nakup. Če boš tudi ti ustvarjala, te vabim da mi svojo manikiro pošlješ v inbox na Facebooku ali Instagramu, te bom izredno vesela <3.


Poljubčki,
Nina
Ni komentarjev