Striped blue x Pozdravljena AURATa vikend sva se s kolegico zapeljali do Jezerskega, natančneje do Planšarskega jezera, kjer sva nekaj ur uživali v čudovitem razgledu ter se nadihali svežega gorskega zraka - tak izlet imaš lahko v mislih naslednji vikend, ko boš razmišljala o krajšem potepu. Gorenjska resnično nudi toliko lepih kotičkov za sprehajanje ter nastavljanje soncu - tokrat pa sva združili prijetno s koristnim in naredili par fotografij te luštne "cold-shoulder" črtaste srajčke.


Srajčka: Romwe
Kavbojke: Bershka

Na ustnicah nosim tekočo mat šminko znamke Aura, ki sem jo prejela od blogerskih kolegic Kutak sreće - sester Ive ter Karmen, ko smo si izmenjale kozmetiko, ki je pri nas ni mogoče kupiti (ta objava še pride, komaj čakam da vam pokažem s čim sta me presenetili). Z velikim veseljem sporočam, da je sicer srbska kozmetika Aura, zdaj dostopna tudi nam in sicer v spletni trgovinici Licila.si! Je nizkega cenovnega ranga, baha pa se z odlično kvaliteto, zato jo zelo rada uporabljam in komaj čakam da si omislim še kakšno njihovo šminko!
Poljubčki,
Nina

2 komentarja

  1. Lepotička! Šminka ti res noro dobro pristaja. :) Tudi jaz sem je imela prov danes in dobila vprašanja za katero šminko gre :D

    OdgovoriIzbriši