Zagotavlja Blogger.

YesStyle Beauty Box - Korean Skincare Essentials


Na trgu je res noro veliko lepotnih škatlic, najraje pa imam te - korejske. Marčevska izdaja YesStyle BeautyBox je bila ustvarjena tematsko - in sicer v njej najdeš "nujno potrebne izdelke za nego kože" oz. Skincare Essentials. Škatlica je drugače še vedno v redni prodaji, kupiš jo lahko tukaj (34,93$). Med drugim so tudi malce zamenjali videz škatle - meni je veliko bolj prikupna kot prejšnja, ki je pa zaenkrat še nisem uspela poslikati - vsebuje pa tudi ogromno čudovitih izdelkov za nego kože, tako da bom tudi za prejšnjo naredila objavo. V tokratni izdaji se skriva 5 full-size izdelkov in pa 5 testerjev. 5 full-size izdelkov je kar veliko za povprečne lepotne škatle, tako da, thumbs up!




Etude House AC Clean Up Toner 15 ml (tester)

Tonik korejske znamke Etude House, ki ima veliko prednost - vsebuje namreč salicilno kislino. Pomagal naj bi proti boju z nepravilnostmi, ter zadrževal ravnovesje vlage v koži. Meni je tonik sam po sebi dokaj povprečen. Ima zeliščni vonj, je nasploh prijeten na koži, vendar nima nobene lastnosti, ki bi jo posebej izpostavila, na daljši rok pa ne morem niti govoriti, ker je le tester in ga skoraj nimam več. O svoji nerodnosti sicer ne bi, ampak v nakup full-size izdelka me ni prepričal.


Tony Moly Panda's Dream Pocket Lip Balm (full-size)

Lip balm korejske znamke Tony Moly (priporočam, da preverite tudi druge izdelke te znamke - embalaže so, "da padeš dol"). Balzam je močno povprečen, zelo slabo navlaži ustnice, je pa prikupen ter diši po jagodah. Kupila ga sicer ne bi, ga bom pa uporabila kot obesek za ključe - najbrž mi bo kdaj v sili prišel celo prav. Ampak, za moje pojme je to še ena šara več. Prisegam na prave balzame za ustnice, kot je npr. Nuxe Reve de Miel.


Etude House AC Clean Up Pink Powder Mask (tester)

Za ta izdelek mi je iskreno žal, da ni prišel v full-size embalaži. Roza maska na osnovi gline s kaolinom, salicilno kislino ter hinoki ekstraktom. Občutek na koži je malce hladilen, ekstra blagodejen, ima pa res svež vonj po zeliščih. Tekstura je zelo kremna, na koži se posuši v roku parih minut. Cena full-size izdelka je tam okrog 10,00 eur in za to sem 100% odločena, da jo kupim. Celoten review bom naredila potem ko dobim full-size.


Agatha Essentiel Emulsion & Essentiel Skin (Testerja)

Emulzija ter losjon korejske znamke Agatha. Pri emulziji me je zmotil malce preveč vpadljiv vonj, močan cvetlični in preveč parfumiran. Full-size nakupa ne bi opravila. Losjon oz. vodica Essentiel Skin pa je malce bolj nežna in nevpadljiva, tudi na moji koži se obnaša veliko bolje kot emulzija, vendar se tudi ne bi odločila za full-size nakup. Sama embalaža ti najprej da občutek, da so izdelki nežni in mogoče skoraj profesionalni, ampak mi taki vonji ne ustrezajo. V sestavine se nisem poglabljala, ampak mi enostavno ne potegneta. Imam zaenkrat veliko raje tonik znamke Herbas, ki je resnično nežen do kože in ima prav tako nežen vonj.

RiRe Style Black Head Brush Cleaner (full-size)

Zanimiv izdelek, pri nas nisem še nikjer videla kaj podobnega. Sicer, ko sem videla naslov - odstranjevanje ogrcev, sem kar malce zavzdihnila, ker v take produkte ne verjamem kaj preveč, ampak je samo ime izdelka zavajajoče. Sicer ima namesto pumpice res nameščeno nežno krtačko, vendar produkt ni namenjen odstranjevanju ogrcev, ampak za pomiritev in vlaženje kože po uporabi prave krtačke za obraz. No, jaz krtačke nimam, ta, ki pa je nameščena na njem pa je tako nežna, da je res uporabna le za nežno masiranje obraza in mi nekako ne pride prav. To "čistilo" je sivkasto-srebrne barve in nekako me ni prepričal v ponoven nakup. Je res, da očisti kožo, tisti najbolj problematičen predel na nosu pa .. spolira ga. Ja, tako ga spolira, da se prav smešno sveti, ogrci ostanejo na istem mestu. Izdelek lahko ocenim kot zelo lepo zasnovan, s čudovito embalažo, ampak popolnoma nefunkcionalen.


Etude House Honey Cera Cream (tester)

Za tega sem imela kar velika pričakovanja, ki so se k sreči upravičila. Na splošno imam rada med v kozmetičnih izdelkih, ta krema, pa je mešanica medu, karitejevega masla in ceramidov. Je res prijetna kremica z malce bolj kompaktno teksturo. Ceramidi so naravni lipidi, ki varujejo kožo pred izgubo vlage. Po uporabi sem imela lepo kožo, pokazale se niso nobene nepravilnosti, zato se kremico dodala na wish-listo. Zakaj na wish-listo? Ker imam trenutno na zalogi božanske izdelke za nego kože in bi mi full-size izdelek obstal na polički, zato bom počakala, da ostalo porabim do konca, in potem pride na vrsto ta kremica. Po raziskovanju sem odkrila, da imajo tudi wrapping masko, kremico za predel oči, oljček za negovanje ustnic ter tonik. Na eBayu sem videla tudi, da prodajajo mini sete, kjer prejmeš vse štiri izdelke v mini embalažicah, tako da celo linijo lahko dobro preizkusiš - cena pa niha od 7,00-10,00 eur. Linija se imenuje Honey Cera in če si slučajno v iskanju nekaj novega - mogoče preizkusi to. Diši diši diši, pa še zelo negovalna je.


Repiel Smart Hair Mask Magic Steam (full-size)

Maska, ki je res maska in ki jo položiš na svoje lase. Vsebuje arganovo olje, keratin in kolagen. Nisem je še preizkusila - ko preizkusim, vam javim. Imam velika pričakovanja, tako da upam da me ne razočara.

Benton Snail Bee High Content Mask Pack (full-size)

Maska s polžjo slino - o polžji slini sem prebrala že toliko pozitivnih stvari, da sem se te maske res razveselila in jo takoj tudi uporabila. Žal mi je, da nisem prej naredila kakšnih fotografij, da naredim review kot se za gre, ga bom pa zato naredila tu. Je zelo nežnega vonja, ki vam ga ne znam opisati in dejansko ima belilni učinek, ki je opazen. Po uporabi imaš noro mehko kožo in OHMYGAWD, I want more. Itak sem šla takoj prečekirat - na eBayu, direktno iz Koreje dobiš za 19,60$ kar dvajset mask in priporočam, PRIPOROČAM tako zelo, da nevem, če si jih ne bi kar takoj naročila. Sicer sem bila vedno bolj pristašica klasičnih mask, ki si jih na obraz namažeš, ampak tale .. je čudovita. Priporočam. Res.

COSRX Acne Pimple Master Patch (full-size)

Takoj, ko sem zagledala znamko COSRX sem kontaktirala Tamaro (blog CherryColors), ker ima ona veliko več pojma o korejski kozmetiki, sploh pa o znamki COSRX. Pravi, da so te mini obližki njena stalnica in mi dala tudi navodila za uporabo. Podkožne mozolje prebodeš s tanko iglo in čez položiš obliž. Takoj sem preizkusila na podkožnem mozoljčku nad ustnico in dejansko ga je zradiralo čez noč. Ne čisto popolno, ampak stanje je bilo veliko boljše in komaj verjamem, da taka stvar res funkcionira. Skratka, to je tisti emergency izdelek, ki pa ga mogoče res potrebuješ za nujne primere. V kompletu prejmeš 24 obližev različnih velikosti, cena pa je približno 4,00 eure. Pazi na higieno, ter da je res vse sterilno! Carski izdelek.


Na splošno vsebina škatle ni slaba, ni pa ravno za poznavalce korejske kozmetike. Mogoče bolj za začetnice oz. za tiste, katere bi rade preizkusile nekaj novega. Je bolj tisti osnoven pack izdelkov, da se malce pobliže spoznaš s samim konceptom. Najbolj sem bila zadovoljna z roza masko, medeno kremico, sheet masko ter obližki za mozoljčke. To je 4/10 izdelkov, ki bi jih dobila ravno za ceno škatle v full-size obliki, mislim da. Je pa luštno dobiti škatlo presenečenja!

Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev