Zagotavlja Blogger.

AVON Advance Techniques BB Leave-In Balm
Včasih sem v svojih blog objavah ocenjevala ter podajala recenzije vseh produktov, ki sem jih prejela/kupila, ne glede na to ali so mi bili všeč ali ne in roko na srce, na tak način sem izgubila marsikatero uro mojega življenja, zato se zdaj predvsem posvečam le tistim, kateri so vredni objave in izstopajo iz poplave lepotnih izdelkov. Nekaj časa nazaj sem prejela PR vzorce novega Avonovega Advance Techniques šampona ter istoimenskega Leave-in balzama in ker me šampon ni pretirano navdušil, bom danes pisala le o balzamu.


Avon Advance Techniques BB Leave-in Balm z desetimi pozitivnimi učinki. Neguje, zaščiti, nahrani, izboljša lesk, deluje proti vlagi, zgladi, ohranja, ukroti kodre, podari svilnato mehkobo, olajša oblikovanje - vse to, ob sočasni uporabi šampona, balzama ter maske.

Leave-in balzame imajo moji lasje veliko raje kot pa običajne. S tem balzamom mogoče kar malce pretiravam pri nanosu, ampak ravno to mi je velik plus - lahko ga dobesedno zlivaš po laseh, a las ne bo obtežil, ne bodo zlepljeni skupaj in tudi po sušenju, ne bo vidno, da si karkoli dodala na svoje lase. Ponavadi balzame uporabljam izključno iz enega razloga - in to je zato, da lase sploh lahko razščešem, drugih vidnih učinkov (sijaj in mehkoba) ponavadi ni, ker imam že v osnovi bolj štrenaste lase in sem se s tem sprijaznila.

Pri tem balzamu pa se dejansko opazi - štrenaste in debele lase malce zgladi, da izgledajo tanjši in mehkejši. Že dolgo nisem videla podobnega efekta pri produktih za lase, zato sem bila kar malce šokirana, vendar sem si vseeno rekla, da bom počakala do naslednjega umivanja las (se tudi tebi zgodi, da določen izdelek deluje super le ob prvi uporabi?). No, tudi drugič, tretjič, četrtič in petič je bil efekt isti in balzam mi nenormalno odgovarja, poleg tega pa ima še čudovit vonj.

Če se najdeš v opisu (debelejši, štrenasti ter malce uničeni lasje od barvanja na blond), ti balzam priporočam - za ostale tipe las, pa težko komentiram.
Sporoči mi, če ga boš preizkusila!

Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev