Zagotavlja Blogger.

REVIEW + SWATCHES: L'Oreal Lip Paint 201 Hollywood Beige

Nekaj časa nazaj smo blogerke v test prejele šest odtenkov L'Orealovih Lip Paint tekočih šmink. Sama o njih še nisem pisala, ker me niso navdušile, na začetku sem bila celo zelo razočarana nad njimi. Tri so mi vseeno sčasoma prirasle k srcu, Hollywood Beige celo do te mere, da jo nosim skoraj vsak dan, zato res nerada ocenjujem izdelke po prvem vtisu.

Hollywood Beige je tekoča šminka, za katero se je L'Oreal odločil, da jo bo poimenoval matte. Nima tistega trdovratnega mat finisha in se ne posuši, vseeno pa ustvari nek filter oz. sloj na ustnicah, ki zna biti malce neprijeten če si ustnice podrgneš skupaj. Odtenek je tak, da sem ga res s težavo ujela v kamero, če pa vam ga opišem je nude/peachy, na trenutke celo z roza pridihom. Sam odtenek bo lahko na tebi izpadel popolnoma drugače kakor na meni, glede na barvo tvojih ustnic in kože. Po teksturi malce spominja na Catrice Velvet Matt tekoče šminke, razlika pa je definitivno v tem, da je L'Orealova veliko bolj obstojna - včasih preživi celo kakšen obrok in kavo. 

Všeč mi je predvsem iz tega vidika, ker se ne usede na robove ustnic in pa, ob bledenju ostanki šminke ne ostanejo na robovih, ampak bledi dokaj enakomerno. Temnejši odtenki Lip Paintov od mene ne dobijo nikakršnih plus točk, ker jih je težko namazati enakomerno, da o ostankih šminke na robovih ob bledenju sploh ne govorim. Skratka, ob naslednjem obisku drogerije ti priporočam, da se ustaviš pri L'Orealovem stojalu ter si preveriš točno ta odtenek. Opazila sem tudi, da ti za malenkost optično poveča ustnice. Cena je 7,99 eur kar niti ni drago, glede na to da za podobno Catrice šminko odšteješ le 3-4,00 eur manj, pa je bistveno slabše kvalitete.

Bi jo kupila še enkrat? Dejansko obstaja velika možnost da jo bom. Ker identičnega odtenka še nisem našla, tiste mat šminke, ki se zažrejo v ustnice pa mi niso več všeč, tako da se mogoče res vidiva še enkrat.

Poljubčki,
Nina

1 komentar

  1. Odtenek je res unikaten, tebi noro paše vsaj kolikor lahko vidim na slikah. :) Jaz imam raje temnejše odtenke, tako, da sploh nimam pojma kako bi tale odtenek izgledal na meni. Škoda, da temnejši odtenki niso enako dobri kot ta.

    OdgovoriIzbriši