Zagotavlja Blogger.

SHISEIDO Ibuki Smart Filtering Smoother x ko koža ne potrebuje PhotoshopaV februarju smo dočakali prihod novega seruma, ki deluje kakor filter za čudovito fotogenično kožo. Meni, ki vedno stremim k popolni in gladki koži je bil pravo malo presenečenje in sem se noro veselila testiranja. Shiseido je visokocenovna kozmetika, ki prihaja iz Japonske in je meni zelo pri srcu. V kolikor boste imele priložnost, vam tudi toplo priporočam, da preizkusite njihovo tekočo podlago Synchro Skin Glow - dejansko ustvari nežen in zdrav sijaj kože. Všeč mi je, ker so tukaj malce skrenili s "skomercializirane poti" in se odločili za proizvod s sijajem in ne proizvod z mat efektom, katerih na našem trgu kar mrgoli.

Najbolj pomembne sestavine v Smart Filtering Smoother serumu

Oil Targeting Micro Powder
Edinstveni prah, ki vpija sebum. Neopazno zbere prekomerno količino sebuma ter pomaga preprečiti sijaj T-cone. Prah začne učinkovati ob stiku z oljnatimi površinami, saj na njih razprši olje, hkrati pa ohranja matiran videz obraza.

Izvleček korenine Bergenie Cillate

Izvleček, ki ima večstoletno tradicijo uporabe v ajurvedski in tibetanski folklorikot tudi v religiji budizma, pomaga odpravljati vzroke, ki povzročajo nastanek aken in drugih kožnih težav.

PhytoTarget kompleks (ključna sestavina linije proizvodov Ibuki) 
Nadomešča kožne NMFje in medcelične lipide, ki so ključni za ohranjevanje pravilnega delovanja zaščitnega plašča kože.

 Izvleček majarona  
Pidobljen iz večnamenske aromatične rastline, odpravlja prekomerno izsušenost kože.

 Glicilglicin
Zmanjpuje opaznost kožnih por.Shiseido Ibuki Smart Filtering Smoother na testu

V svoji lepotni rutini ga imam že kar nekaj časa, skupaj  sva šla čez pomlad ter začetek poletja, ker sem ga res želela preizkusiti tudi v vročih dneh. Sama s prekomernim izločanjem sebuma nimam kakšnih večjih težav, vendar se kljub uporabi fiksirnega pudra včasih moja koža čez dan prične svetiti (sploh na T-predelu). Pore imam malce bolj razširjene po nosu, zato sem si že ob prvi uporabi rekla "aleluja". Serum je meni osebno nadomestek dobrega primerja za pod tekočo podlago, namreč, meni dobesedno zradira pore po nosu in mi omogoči 100% lepši nanos tekoče podlage. Masten sijaj, ki se mi včasih ustvari čez dan se mi je zmanjšal tam nekje tudi do 60%. Za mastnokožke ter ženske z razširjenimi porami je to izdelek 1A, če pa se v tem opisu ne najdeš, pa bi vseeno rada vedela, zakaj bi ga lahko uporabljala ti lahko kar takoj povem. Njegova tekstura je zelo lahka in tekoča, vpije se hitro in kljub temu, da na koži ne pusti filtra, vseeno ustvari filter zaradi katerega tekoča podlaga na obrazu izgleda veliko lepše. Vonj je zelo nežen, na žalost pa je "nežna" tudi njegova embalaža - v smislu majhnosti (20 ml). Za izdelek boš odštela 29,00 eur.


Poljubčki,
Nina

1 komentar

  1. Jooj mene tolk mika, ko ga berem po blogih. Samo kaj kobmi je škoda dat 30€, ko pri moji zmešani koži nikoli nebveš kaj ji ko OK.

    OdgovoriIzbriši