Zagotavlja Blogger.

KARDASHIAN KITKE X LASNI PODALJŠKI COLOR BRAIDS SLOVENIJA


Color Braids, Kardashian kitke, kakorkoli .. kitke, ki so trenutno meni absolutno najljubši poletni stil so končno na voljo tudi pri nas in čisto takoj sem šla tudi jaz po svoj par. V paketku prejmeš 60cm dolge sintetične lasne podaljške v katerikoli barvi želiš in takoj lahko začneš z vpletanjem.


Lasni podaljški so noro dobre kvalitete, malce nakrepani, da ustvarijo še večji volumen, vpleteš pa jih lahko na dva načina. Lahko pričneš že na vrhu svojih las in tako ustvariš dve dokaj debeli kiti, lahko pa jih vpletaš postopoma in ustvariš daljše kite - čisto po tvojih željah. Jaz ne znam nič od tega, zato sem poklicala prijateljico Nežo, da mi jih vpletla ona. V Britofu pri Kranju pa kitke plete tudi gospodična Vanesa iz frizerskega studia Fabiani (klik).

Ker nisem imela dovolj jajc, sem izbrala ombre blond-sive podaljške, z veseljem pa bi seveda izbrala barvne - maybe next time :'D celotno ponudbo si lahko ogledaš v spletni trgovinici Fluffy Muffin - tukaj.

V primeru, da si jih boš dala vplesti tudi ti, bom vesela kakšne fotografije, ki mi jo lahko brez problema pošlješ v inbox.

**Za hlače sem prejela že 101 vprašanje na Instagramu, na žalost ne vem kje sem jih kupila. So iz BTC-ja, iz tiste hale, kjer je tudi trgovina Naja, vendar niso iz Naje.






Fotkala me je moja Nina Goršič iz bloga Glow to Go. <3

Poljubčki,
Nina

1 komentar