Zagotavlja Blogger.

ESSENCE CUBANITA JUMBO HIGHLIGHTER X THEBALM MARY-LOU MANIZER


Ker nisem ravno najbolj vestna blogerka in ker si nisem prebrala najnovejših novičk nizkocenovne kozmetike Essence, niti nisem vedela, da v mesecu avgustu prihaja na poličke nova kolekcija Cubanita (no, zdaj veste tudi ve). V zadnjem času tudi nisem kupovala nikakršne kozmetike, tudi wish liste so se dokaj skrčile, ampak ko sem se nekaj dni nazaj sprehajala po DM-u in videla ta ogromen osvetljevalec, mi je čeljust skoraj padla na tla. 


20 gramov highlighterja za 3,99 eur - se mi zdi kar dobra kupčija. Petra iz bloga Adjusting Beauty je naredila odlično primerjavo Mary-Lou Manizerja in Cubanita Jumbo Highlighterja (preberi si njeno objavo tukaj) in ker si slučajno tudi sama lastim theBalm-ov trio, sem swatche pripravila tudi sama. Dejansko sta si res skoraj identična, formula in pigmentacija sta skoraj enaka, Cubanita je mogoče za procent temnejši, kar se tudi na fotografijah težko opazi. O cenovni razliki niti ne bi govorila.

Ker je Cubanita omejena kolekcija so tudi zaloge časovno omejene, zato ti priporočam, da še danes skočiš v drogerijo in si ga privoščiš. 


Poljubčki,
Nina


1 komentar

  1. Izgleda kar podoben, bere se super, edino škoda, da imajo najboljše izdelke vedno v limited editionih. xx

    OdgovoriIzbriši