Zagotavlja Blogger.

GINGHAM DRESS x SHEIN
Težko se ločim od enobarvnih oblačil, še težje se oblečem v obleke z vzorci. V moji omari še vedno prevladujeta črna in siva, zato si vsake toliko časa privoščim nekaj drugačnega. Tokrat je bila to obleka s karo oz. gingham vzorcem, ki je poleg rdečkaste karo srajce tudi edini kos oblačila s karo vzorcem, ki ga premorem. Pri torbicah nisem tako občutljiva, ker z načičkanostjo razbijejo monoton outfit.


Na obrazu sem tokrat poleg tekoče podlage in maskare uporabila paletko za obraz znamke Essence, iz kolekcije The Lovely Little Things, ki pride na poličke drogerij 14. avgusta. Vsebuje dve rdečili, dva bronzerja in dva osvetljevalca - vseh šest odtenkov pa vam bo prišlo prav za malce bolj nežen in romantičen videz. Celotna kolekcija je tako zelo ljubka, da bom najbrž v zbirko dodala še eno izmed treh paletk senčil za oči.

Kakšno besedo pa moram seveda nameniti tudi sandalom s platformo. Okej, stvar je bila taka, da sem noro iskala sandalčke za nek dogodek. Izogibala sem se previsoki peti, prenizki peti, sandalom brez pet, preveč živim barvam - skratka, iskala sem črne sandalčke, iskanje pa se je skoraj spremenilo v misijo nemogoče. Sploh zato, ker sem to iskala ravno v času razprodaj in so bile trgovine popolnoma izropane. Zadnji par sem našla v kranjski Qlandiji, v trgovini Bata in še danes skačem od veselja, ker so bili le 30,00 eur. Ploskam. Naslednja stvar, ki jo potrebujem, pa so tekaške superge oz. casual superge. Če slučajno spletne trgovine MandMdirect še ne poznaš, ti priporočam, da se spoznata. Zakaj? Klikni tukaj, takoj ti bo jasno. Jaz mislim, da bom nabavila kar točno te.

Obleka: Shein (priporočam številko S, tudi v primeru da je tvoja konfekcijska številka večja)
Torbica: Shein
Sandali: Bata


Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev