Zagotavlja Blogger.

PREPROST JESENSKI MAKEUP LOOK X RIMMEL MAGNIF'EYESMoja kolekcija senčil za oči je bolj kot ne vse leto pod vplivom jeseni. V njej se skrivajo le rjavkasto-oranžno-zlati odtenki, ki jih najraje uporabljam, zato se niti ne silim s kakšnimi bolj živimi barvami. Tudi moja zadnja pridobitev se ne razlikuje od drugih - Rimmelova paleta senčil Magnif' Eyes z osmimi zemeljskimi toni.


To je moja prva Rimmelova paleta, zato sem bila nad testiranjem še toliko bolj navdušena in kljub groznemu prehladu prijela v roke čopič in ustvarila nežen jesenski videz.

Embalaža

Embalaža je kvalitetna in močna, vsebuje tudi aplikator (ki ga tako ali tako nikoli ne uporabljam) ter ogledalo. Po tleh mi je padla že natančno dvakrat in zaenkrat so senčila še nerazdrobljena. Dizajn je popolnoma klasičen in sigurno na prvi pogled ne pade v oči, zato sem upala, da bodo senčila boljša od samega videza škatlice.

Senčila

Osem rjavkastih odtenkov, od tega so štiri shimmrasta in ravno teh sem se najbolj bala, ker je res težko najti shimmer senčila, ki se ne drobijo in ki so na veki dejansko pigmentirana. Na veko sem za osnovo nanesla drugo senčilo po vrsti (poglej na fotografijah spodaj), ki ima nežen oranžen podton. V zunanje kotičke očes sem nadaljevala z nanašanjem zadnjega senčila, ki je tudi najtemnejši - pigmentacija me je navdušila, prav tako pa se je čudovito zablendal z osnovo. Na sredino veke sem nanesla šesto senčilo po vrsti, ki sicer na prvi pogled izgleda ekstremno zlato in z veliko bleščicami, na veki pa se je obnašalo čisto drugače. Bleščice so izginile, ostal pa je zlato-svetel odtenek, ki se je prav tako lepo zlil z ostalimi senčili.

Tekstura ni kremna in se s čopičem lepo popelje po veki. Od shimmrastih senčil sem pričakovala pikico več, vendar je tu vedno trik: čopič zmočiš z vodo in v trenutku izboljšaš pigmentacijo. Definitivno to ni paletka, ki bi jo uporabljala za decembrske svetleče videze, je pa odlična za vsakdanji videz.

Cena mi je v razmerju s kvaliteto noro všeč (7,70 eur), paletko pa lahko kupiš v spletni trgovini Spletična. Če poscrollaš malce navzdol boš videla tudi swatche vseh odtenkov.

S kodo NINNIEBOO imaš ob nakupu nad 30,00 eur brezplačno poštnino - klik.

Poljubčki,
Nina

2 komentarja