VILA ALPA x UMAGV sredini oktobra sem si končno vzela nekaj časa zase, za naju in se odklopila od vsakodnevnih obveznosti, pustila delo ob strani (no, to mi je bilo iskreno res težko, ker mi je delo postalo način življenja in sem bila kar malo zgubljena) in se odpeljala do Vile Alpe, ki se nahaja v Umagu.
3 dni uživanja, 3 dni namakanja v jaccuziju, 3 dni odlične hrane.

Prva stvar, ki me je pritegnila, da sem naredila rezervacijo sta bila jaccuzija na strehi ter bližina plaže in morja. Vreme sva imela čudovito, zato sva kar nekaj časa preživela na strehi, kjer so tudi luštni sedeži, ki bolj kot ne spominjajo na nek lounge bar - sprostitev 100%, sploh v primeru, da nate padajo sončni žarki (preveri fotografije spodaj).

Vila je luksuzna, pa vseeno zelo domača, verjamem pa, da vas vse zanima tudi cena nočitve. V sredini oktobra se cene gibajo od 55,00 - 100,00€, v sezoni pa od 60,00 - 140,00 €, kar so za moje pojme čisto realne cene, glede na luksuz, ki ga prejmeš. Vse informacije prejmeš tukaj, ne spreglej pa tudi ponudb na Kuponkotu.

V bližini je polno lokalov, odličnih restavracij, najbolj pa mi je bil všeč mir. Oddihi izven sezone so meni res idilični, ker ni ljudi, ni vpitja, ni žive duše - človek bi se kar ulegel na plažo in zaspal za kakšno uro ali dve. 

Glede na to, koliko festivalov in ostalih aktivnosti se odvija v Umagu, vam bo ta objava zagotovo prišla prav - sploh, če bi radi poleg oddiha doživeli tudi luksuzno razvajanje.

Poljubčki,
Nina


Ni komentarjev