Zagotavlja Blogger.

♡ My Foundation Collection #1 ♡


Artdeco Rich Treatment Foundation


Je malo bolj kompakten od vseh katere sem  opisala v nadaljevanju, tekstura je bolj močna, kar se pozna pri prikrivnosti. Vseeno kožo hrani in vlaži, ne povzroča suhe kože. Ima le dva minusa, da težko najdeš pravo barvo in pa draga cena za borih 20ml! Jaz imam najsvetlejšega in me zelo moti ker zna včasih potegnit na oranžno.
Embalažica mi je najljubša od vseh, tako minimalistična, njiii. 

Cena: 23eur
Ocena: 3/5
Ponovni nakup: Ne





Bourjois Healthy Mix Foundation


No, to pa je moj najljubši puder, katerega očitno ne morem in nemorem zamenjati. Je prekriven, ne betonira kože, koža diha, diši, ni oranžen.. sami plusi! Že plast pudra je dovolj da mi prekrije pegice po nosu in neenakomerno barvo kože po ličkih. Tekstura pudra je kot nekakšna krema, saj kožo prav nahrani in jo navlaži, čeprav je puder!!! :) Resnično priporočam.

Cena: okrog 15eur
Ocena: 5/5
Ponovni nakup: Da



Catrice Nude Illusion Makeup

Veliko je bilo govora o tem pudru, zato sem si ga danes privoščila. Izbrala sem si najsvetlejši odtenek in lahko rečem da me je malce razočaral. Pričakovala sem malo bolj prekriven puder ampak ..i'll go with it. Prav tako kot Matis puder, se malce zabetonira v kožo oziroma je mogoče le tak občutek, saj po nekaj minutah ustvari lepo polt. Všeč mi je ker ne potegne na oranžno ampak bolj na sivo, da sem čimbolj svetla! Ponovnega nakupa najbrž ne bom opravila, sorry dear. 


Cena: okrog 8 eur
Ocena: 3/5
Ponovni nakup: Ne




Maxfactor Colour Adapt


Najina zgodba se je začela s testerjem seveda. Bila sem NAVDUŠENA, ker mi je na koži naredil tako lep finish in dejansko se mi je prilagodil koži. Dokler ga nisem kupila.
Tekstura je zelo čudna, zelo slabo prekriven, bi morala dati verjetno tam okrog 4 sloje nase da bi se kaj prijelo. No, to pa je bilo razočaranje. Ne razumem kako je bil tester lahko tako dober kot puder, da niti pudra v kamnu nisem potrebovala, to pa je čista razlika. Kot dan in noč? Je imela še katera takšno izkušnjo?

Cena: okrog 15eur
Ocena: 2/5
Ponovni nakup: Ne




Essence Stay All Day Foundation


No,16 ur seveda ne zdrži. Zdrži pa tam okrog 8 ur v kombinaciji s pudrom v prahu. Če gledam cenovno je glede na ceno puder kvaliteten, prekriven, vendar ni primeren za občutljivo kožo saj ti lahko zapre pore in povzroča akne. Prav tako ni ravno oil control foundation, se kar fino svetiš po njem. Meni zelooo diši in mi je eden redkih Essence pudrov ki ne potegne na oranžno, zato sem ga uporabljala kar nekaj časa.

Cena: okrog 4eur
Ocena: 4/5
Ponovni nakup: Ne



Kisses,
Ninnie







2 komentarja

  1. Zanimiva zbirka :) sama sem trenutno navdušena nad borjuois healty mix :) te pudre ki se prilagajajo tvoji barvi pa sploj ne upam kupiti :D se mi zdi neverjetno da bi se mi res prilgodila :s

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz ravno razmišnjam, kateri puder naj kupim, želim menjati na kaj bolj kvalitetnega kot imam trenutno :/ ..ima katera se kakšen dober predlog? Imam sicer malo temnejši odtenek kože

    OdgovoriIzbriši