Zagotavlja Blogger.

Wreck This Journal #1


Živjo lepotičke!

Ta "knjiga" je bila izdana leta 2007 in požela kar nekaj evforije, stara sem bila tam okrog 15 let in reeeees sem si je želela. V slovenskih knjigarnah je ni bilo moč dobiti takoj, potem pa sem pozabila nanjo.

Kaj sploh to je? Nekakšen dnevnik, kateri ima na vsaki strani zapisana navodila kaj z njim storiti, kaj vanj napisati ali narisati. Najprej sem si mislila - ja okej, pa ne bom uničevala in pisala po knjigi? Že tako me zelo zmoti in ziritira, ko dobim v roke popisano ali podčrtano knjigo. Namen Wreck This Journal pa je čisto drug. Dejansko lahko oblikuješ knjigo (sploh nevem kako bi temu rekla) čisto po svoje. Mislim da bi bilo super kot darilo za kakšnega otroka, če bi bilo le prevedeno v slovenščino, saj so nekateri koraki kar zabavni.

Knjigo moraš nesti pod tuš, hoditi po njej, vreči v steno, poslati po pošti samemu sebi, šivati po njej - skratka, zabavno.

Mojega sem naročila na Book Depository za 9eur.

Can't wait to start wrecking it!!!! :))))))))))))




Idej za uničevanje in risanje pa je po internetu kar nekaj:

(vir)

(vir)

(vir: Tumblr)


Poljubčki,
Ninnieboo

2 komentarja

  1. O moj bog kako zakooon! :D morem nujno kupit :D
    J.
    http://fashionandpinkheart.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Živjo! Nominirala sem te za Liebster Award :) Več si lahko prebereš tukaj http://fruitsandsnow.blogspot.com/2015/02/liebster-award.html

    Wrect this journal je zmeraj moje go-to rojstnodnevno darilo :D

    OdgovoriIzbriši