Zagotavlja Blogger.

Veganska homemade kozmetika: NATURALLY TAYLORED




Pozdravljene lepotičke. Nedavno sem prejela v review prečudovite naravne izdelke ki jih ustvarjajo Nathalie, njen mož Dan ter mala hči Mya pod imenom Naturally Taylored, iz zahodne Virginije. Mala družinica ustvarja naravne, organske ter veganske herbalne deodorante, naravne soli za kopeli, mila, ter kreme za vse vrste težav. Celotna poletja preživijo v gozdu, kjer se učijo o rastlinah ter o zdravilnih močeh, ki jo le te imajo. Verjamejo, da je narava ključ do bolj srečnega in zdravega življenja. Cene se glede na to, da so izdelki homemade ter da je vloženega veliko truda gibljejo zelo nizko. Poleg izdelkov, ki sem vam jih predstavila spodaj pa ustavarjajo tudi zobne paste, kreme proti strijam, mila za dojenčke, sladkorne pilinge, kreme za sončenje s SPF-jem in še bilokaj.


Muscle Relief je odlična mešanica za športnike in pa tudi za ljudi, ki veliko delajo in jih zato bolijo mišice, prenašajo fizične napore. Primerno je za utrujene, boleče, trde, napete ter vnete mišice, katerim daje blagodejen občutek. Lahko jo uporabiš tudi kot nadomestek olja za masažo in vmasiraš v prizadete dele telesa. Cena 4,24 eura.

Cloud 9 oziroma na oblaku je za tiste ki se počutite kot da ste padli na dno, imate pomankanje energije. Uporabite ga lahko čez cel dan, ga namažete malce pod nos, gležnje, zapestje, ter med palcem ter kazalcem. Takoj da tisti svež občutek, povrne energijo, vas pomiri. Cena: 4,24 eura.


On The Mend je popolnoma naravna večstranska mešanica rastlin, ki zdravijo glavobol, vnete mišice, artritis, vreznine, odgrnine, opekline, pike, ugrize, akne, probleme s PMS-jem, sončne opekline ter druge težave s kožo. Sama sem preizkusila kremo ob piku ose in delovala je zelo blagodejno, srbečice ter pekočega občutka ni bilo moč čutiti. Cena: 4,24 eura.


Chammomile Oil je olivno olje z izvlečkom olja nemške kamilice. Lahko se uporablja kakor masažno olje ali pa kot zdravilo za utrujene noge, suho kožo, glavobole, vnete mišice. Lahko jih tudi kontaktirate in zaprosite za katerikoli drugi izvleček olja namesto kamiličnega.


Manly Pits je deodorant z oljem ciprese, ki ne vsebuje aluminija, deluje antibakterijsko, protiglivično. Vonj olja ciprese daje zelo svež občutek moškosti. Jaz sem v review prejala tega, ki pa sigurno ni edini v njihovi trgovinici. Fresh Pits, Happy Pits, Calm Pits so prav tako deodoranti, z drugimi vonji. Vonj limonine trave, bergamota ter geranije so primerni tudi za ženske – prav tako dajejo zelo svež občutek. Vsi zgoraj našteti deodoranti so narejeni iz kokosovega olja, zato lahko ob nanosu dišiš po kokosu, vendar ko se deodorant vpije ta vonj izgine. Seveda ne preprečuje potenja, vendar vonj dobesedno uniči. Če boste slučajno naročale ta deodorant je ob potovanju iz Virginije v Slovenijo velika opcija da se bo utekočinil, zato ga dajte za kakšno uro v hladilnik, da se zopet strdi ter zgosti. Cena je glede na veliko količino deodoranta le 8,83eur.

ĆEK DEM OUT: https://www.etsy.com/shop/NaturallyTaylored

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev