Zagotavlja Blogger.

ALIEXPRESS: Swimwear Haul

Živjo lepotičke!

Verjetno poznate spletno stran Aliexpress, podobno kot eBay. Jaz zelo rada naročam kakšne poletne stvari zaradi manjših številk, sploh pri kopalkah imam v Sloveniji problem da zelo težko najdem primerne zase, na Aliexpressu pa lahko zabiješ cel dan in se odločaš med PREveliko ponudbo. Naročila sem jih junija, tako da bodo do avgusta sigurno prišle, da lahko potem skočim na morje. Kaj sem naročila? Check it out.



Te sem imela ogledane že zelo dolgo. Zgornji del je sestavljen iz popolnega belega modrčka brez naramnic, s prikupno čipko na spodnjem delu. Spodnji pa je neka mešanica med brazilkami ter tangicami. V Sloveniji kupujem oblačila v številki 34-36, to je XS-S, zgornji del ponavadi M ali L, zato sem tokrat raje naročila kopalke v velikosti M, ker je že splošno znano da je kitajska roba veliko manjša in je potrebno naročiti večje številke. Zgornji del bi bil lahko sicer malce večji, ampak mislim da za to poletje bo. Najdeš jih TUKAJ za ceno 9,72 eura.


Nisem pristašica ponaredkov, veliko raje si potem kupim XY firmo, če si dotične ne morem privoščiti. AMPAK, tu se nisem mogla upreti. Takoj ko sem jih opazila sem šla splet in preverila da takih kopalk Tommy Hilfiger sploh ne izdeluje, meni pa so bile tako všeč, zato sem jih naročila. Zopet v številki M ter v beli barvi, ki takoo lepo poudari rjavo polt. Spodnji del je višji, osemdeseta/devedeseta, zgornjega pa lahko nosiš na več načinov. Lahko čisto običajno, lahko naramnice prekrižaš - kakor ti poželi srce. Dobiš jih tukaj: KLIK  za zgolj 7,82 eura.




Okeeej, ne morem si pomagati. Obsedena sem s kjut stvarmi, sploh pikice me premamijo. Te kopalke so čisto v stilu Miki miške. Za njih sem odštela 9 eurov, povezave do njih pa vam ne morem prilepiti, ker jih je ta prodajalec prenehal prodajati. Zgornji del sestavlja prelepa mašnja, ki prekrije celotni zgornji del, spodnji del pa so nagubane brazilke. Res kjut kjut kjut.


In pa zadnji dobesedno BARGAIN, spodnji del kopalk za 2,62 eura. Resnično mi je žal da nisem naročila v več barv, ker se mi številka M popolnoma prilega in še pomemben podatek - tangice so! Nikjer jih ne najdem, tudi za te sem mislila da bodo prišle brazilke in so dejansko prispele tangiceee. Na sprednji in zadnji strani je ne preveč lepo izrezan srček, ki uniči to monotonost. Najdeš jih tukaj.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev