Zagotavlja Blogger.

Podaljševanje trepalnic: Postopek

Pozdravljene lepotičke!

Zakaj so mi sploh všeč podaljšane trepalnice? Zato ker se zjutraj zbudiš in ne potrebuješ nobenega pacanja z maskaro, vedno jih imaš na sebi in je takoj en problem manj. Vseeno mi je če izgledajo umetno, meni je izredno lepo.

(NOVE)

Sam postopek traja od ena do dve uri in medtem ti stilistka na tvoje lastne trepalnice nanese umetne. O številu ne morem pisati, ker je odvisno od vsakega posameznika, koliko ima lastnih trepalnic. S posebnim lepilom pritrdi umetno trepalnico milimeter od veke, tako da lahko tvoja lastna trepalnica nemoteno raste naprej. Priporočljivo je, da hodiš vsak teden na korekturo, saj je potrebno odstraniti vsako umetno trepalnico, ko tvoja lastna zraste več kot za milimeter, ter nanesti novo. Če imaš zelo redke trepalnice je možno tudi gostenje le teh. Po mesecu dni, oziroma ko dobiš občutek da ni več to to, ti stilistka s posebno tekočino odstrani trepalnice. Ni priporočljivo da takoj naneseš nove, tako da se tvoje lastne malce obnovijo.

Prejšnje leto sem jih ponesreči utrgala, ter z njimi še svoje, tako da sem bila brez nekaj časa (blonde moments).

Cene so čisto različne od salona do salona, gibajo pa se tam od 50 - 100 eurov.

 

(TEDEN STARE)

Poljubčki,
Ninnieboo




3 komentarji

  1. Zadnje čase res veliko pišete o tem... Vendar mene ne prepriča če sem iskrena. Cene se mi zdijo previsoke in preveč dela za to da imaš 2 tedna lepe trepalnice, videla sem kako izgleda ko odpadajo itd. pri prijateljicah in mi ni všeč, k sreči imam dolge in goste trepalnice tako da ne potrebujem tega...

    Na prvi sliki izgleda lepo, ampak po 1 tednu pa ne več tako zelo :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prav imate,pol leta traja da se ,ko umetne odpadejo,spet stare normalizirajo. Samo pazljivo poglejte te slike,o umetne odpadejo,kako so lastne trepalnice poškodovane!

      Izbriši
    2. Ce jih pravilno odstranite lastne trepalnice niso poskodovane :)

      Izbriši