Zagotavlja Blogger.

NUTRILENT Super Food: HEALTHY, TASTY, AFFORDABLE



Pozdravljene lepotičke! Dejstvo je, da je trg prepravljen z raznoraznimi produkti in tudi sama zelo pazljivo izbiram s kom začnem sodelovati in kakšne produkte preizkusim. Ko se mi je ponudila priložnost za Nutrilent sem si rekla: "Zakaj pa ne?". Najprej me je seveda prepričala embalaža ki izgleda zelo moderno in "nesterilno" - v smislu, da ni neka čudežna shujševalna zmes, ki obljublja nevem kakšne rezultate. Pri svojem promoviranju so zelo korektni in direktni, prihajajo pa prav iz Amsterdama.


Kaj sploh je Nutrilent in zakaj bi sama to uporabljala? Velikodušno so mi poslali paket petnajstih vrečk, katere sem preizkušala malo več kot en teden. Sami pravijo, da bi lahko z Nutrilentom živel do konca svojih dni, saj tri vrečke na dan vsebujejo točno toliko snovi kot jih človeško telo potrebuje za življenje.


Najbolj me je presenetila vsebina vrečke, ker dejansko ne dobiš prašek le za pokušino, ampak je po količini tako ogromna, da ko vmešaš v 6dl vode ali mleka ne ostane tekoče. Super Food sem primerjala z enim že znanim slovenskim produktom - količinsko embalaža vsebuje približno 4x več praška in občutek imaš da piješ smoothie in ne prašek. Sestavljen je iz sirotkinih proteinov, mletih ovsenih kosmičov (kateri se zelo močno čutijo), sadnega praška, maltodekstrina, mineralov ter vitaminov na bazi soje. Ni primerno za vegane, zaradi sirotkinih proteinov (vsebujejo mleko), za vegetarijance pa vsekakor.


Na voljo imate štiri okuse - banano, jagodo, čokolado ter vanilijo. Vsakemu okusu lahko po želji dodate KARKOLI, torej sveže sadje, zelenjavo, ustvarite smoothie čisto po lastni izbiri. Njihovo načelo je, da bi morala hrana biti zdrava, okusna ter poceni. To vse so združili v Nutrilent, saj te en obrok stane približno 2,2 eura (to je dejansko manj kot da bi šel študent jesti na študentski bon).


Na njihovi spletni strani: KLIK, si lahko čisto spodaj izračunaš koliko kalorij potrebuje tvoje telo. Nutrilent lahko uporabljaš kot sredstvo za hujšanje, za ohranjanje telesne teže ali celo za pridobivanje le te. Kalkulator ti pove (glede na izbiro) koliko vrečkic oziroma zaužitja Nutrilenta torej potrebuješ.

Jaz sem že popila vseh 15 vrečk, ki bi sicer zadostovale za 5 dni po tri vrečke. Ker delam vsak dan, dejansko cel dan, sem jih porazdelila. Vsak dan sem popila eno (včasih za kosilo, večerjo ali zajtrk), vmes pa sem jedla normalno. Nisem izgubila nobene teže, niti jo pridobila. Najbolj pa mi je všeč ker te dejansko nasiti. Sama sem bolj za trdo hrano, mi praški ne odgovarjajo, ker pa je Nutrilent ko ga prešejkaš tako kompakten te dejansko nasiti, pa še dobrega okusa je (čokolada ftw).


Pri naročilu nad 100 euri je poštnina brezplačna, splača pa se vam naročiti čimveč, vsaj 30 vrečkic, ki jih imate lahko za cel mesec, če spiješ eno na dan. Ob vsakem naročilu dobiš še zastonj šejker (jaz sem zaljubljena vanj, ker je taaaako lep). Za kakršnakoli vprašanja me kontaktirajte na mail: blogninnieboo@gmail.com ali pa si oglejte njihovo spletno stran NUTRILENT, kjer boste izvedeli vse.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev