Zagotavlja Blogger.

TheBalm: SEXY MAMA Anti-Shine Translucent Powder REVIEW+SWATCH


Hej lepotičke! Priznano znamko theBalm lahko končno kupimo tudi v Sloveniji, jaz pa sem si nekaj časa nazaj tale anti-shine puder privoščila na spletni strani feelunique.com. Cena je bila približno 20 eur.


theBalm ima meni osebno ene izmed najbolj čudovitih retro embalaž s katerimi se lahko baha. Škatlica je kartonasta, kar bi ocenila kakor minus, namreč hitro se umaže, sama pa imam rada čiste in lepe embalaže. Moraš biti veliko bolj pazljiva kakor pri kakšni plastični embalaži. Pri Sexy Mama niti ni tak problem, ker je vsebina "translucent" oz. prozorna, embalažo hitro lahko počistiš. Pri Bahama Mama bronzerju, ki ga je med drugim zelo lepo predstavila Angel Beauty: KLIK, pa je čiščenje malo večji problem, namreč če si malo bolj nerodne sorte (kakor sem jaz) in ti pade po tleh (kakor je meni -_-), se ti lahko kaj hitro raztrešči, kar se naknadno pozna tudi na embalaži, zato ga tudi nimam namena fotografirati, ker ni ravno očem prijazno! Plus je, da se škatlica zapira na magnetek in opcije, da bi se ti odprla v torbici, ni.


Če obrnem vse izraze za teksturo v slovenščino bi jim rekla nekako tako ; tekstura je puhasta, žametna, mehka. Poskusi si predstavljati tako - kakor da bi z roko poskusila zajeti manjši oblaček na nebu. Swatch sem delala s prstom, namreč ko se boš ličila po obrazu s čopičom, barva NE bo vidna, namreč kaj je sploh namen tega pudra? Da se ne svetiš, pusti pa ti tisti mehak mat finiš, katerega vse iščemo. Lahko rečem da je super za jesenske ter zimske dni, ko je zunaj že tako ali tako čudna svetloba. Meni na obrazu obstoji ves dan, ne spremeni ti obraza v "cakey" izgled in ne zleze v gubice, kar sem za tako ceno nekako pričakovala, namreč ni ravno neka nizko-cenovna kozmetika. Pakiranje vsebuje točno 7,08 g pudra.




Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev