Zagotavlja Blogger.

MARSALA (vinsko rdeči) laki ter šminke za vsak žep


Pozdravljene damice. V tej objavi ne bom dolgovezila - pripravila sem vam pet lakov ter štiri šminke v trenutno najbolj popularni vampirski, vinsko rdeči barvi - marsala. Vsi izdelki so primerni prav za vsak žep, prav tako pa se vse da dobiti v Sloveniji. Upam da sem vam olajšala iskanje.



1. Prvi je lakec katerega najdeš v vsakem Mullerju ali DM-u in sicer Essence 15 The Darks: Red I Am.
2. Dolgoobstojen MeMeMe lahko kupiš tu: klik
3. O CND-jevem Vinyluxu je že bilo govora, namreč na tvojih nohtkih zdrži cel teden dni. Cena je zato tudi malce dražja, vendar vam obljubim dekleta, se sigurno splača. Odtenek je božanski. Kupiš ga lahko tu: klik.
4. Kolebala sem med Essijem ter OPI-jem, vendar mi je Essie veliko boljša znamka. To je odtenek Wicked in mislim da je najboljši približek tej vampy marsala barvi.
5. Revolution lakci so cenovno ravno tako dostopni kakor Essence in tudi ravno prav obstojni. Klik


.


1. Milani šminka v odtenku 73 Matte Love, kupiš jo lahko tu: klik.
2. Najbolj popularen matt gloss NYX v odtenku Transylvania. Mislim da je ta odtenek resnično eden izmed najbolj navdušujočih po celem svetu - klik
3. NYX 04 Bewitching ima že samo embalažo much vampy. Se malce razlikuje od Transylvania, je malce svetlejši, vendar bi se med njima težko odločila kateri mi je boljši. Težko. Kupiš ga lahko tu: klik.
4. In pa zadnja Revolution Iconic Pro šminka - klik


Poljubčki,
Ninnieboo




Ni komentarjev