Zagotavlja Blogger.

Nizka cena, odlična kvaliteta #1


Pozdravljene damice. Cena ni vedno tudi pokazatelj kvalitete. Na kup sem vam zbrala par izdelkov, kateri so res vredni nakupa, vaša denarnica pa se zaradi tega ne bo razpolovila.
Dolgo časa sem bila na lovu za nekim dobrim šamponom ter balzamom. Okej, pustimo zdaj profesionalne Tigi, Kevin.Murphy in podobno, po katerih imaš tiste WAU laske. Kaj pa mi navadni smrtniki? Ki gremo v trgovino in hočemo kupiti šampon? Mene do zdaj ni prepričal še noben, pa sem jih sprobala še pa še. 

OMBIA FARBSHUTZ-KOMPLEX ŠAMPON TER REPAIR BALZAM

Prejšnji mesec, ko mi je zmanjkalo spet enega od stotih šamponov, sem čisto nepremišljeno v Hoferju dala v košarico še šampon Ombia Farbschutz-Komplex za barvane lase, ter Repair Balsam. Zmagovalna kombinacija. Cena mislim da je okrog 2 eura, torej prideš čez z manj kot 5 euri za oba skupaj. Ni srbečega lasišča, mehki lasje, skratka v tem šamponu ter balzamu sem se res našla :'D priporočila sem ga tudi prijateljici z izredno občutljivim lasiščem, dejansko je uporabljala lekarniški šampon proti srbečemu lasišču in s tem nima nikakršnih problemov. Sigurno priporočam. Pa še embalaže so ogromne ter vonj še kar okej!


CIEN AQUA RICH GENTLE FACIAL WASH

Čisto na kratko. Jaz si s tem Facial Wash-om odstranjujem makeup. Meni je pomembno da ni narejen na oljni osnovi, da si le s pomočjo vode ter gela očistim celoten obraz. Ne vsebuje alkohola, kar je velik plus, ker ne dobiš izbruha mozoljev ter (vsaj meni) ne izsuši kože. Ker po nekem Baleinem, ki sem ga imela par tednov nazaj me je srbel cel obraz, ter če se nisem takoj namazala s kremo je bil cel hudič. Torej, poceni ter SUPER.


BALEA ŠAMPON ZA SUHO PRANJE LAS

O tem suhem šamponu ne bom dolgovezila, ker sem objavo o njem že spisala in vas vabim da si jo še enkrat preberete - še vedno sva neločljiva in ravno danes mi je rešil frizuro pred uničenjem :'D KLIK


OMBIA DIP & TWIST ODSTRANJEVALEC LAKA ZA NOHTE

Še en Hofer goodie. Vedno sem hotela imeti tak odstranjevalec laka za nohte, vendar so mi bili vsi predragi in sem si rekla "eh, pač luksuz". Potem pa sem enkrat ponesreči našla tega, ki je bil mimogrede znižan na 1,99eura and it wooooooooorks. Malce si sicer moraš pomagati z vatko ampak dejansko ti odstrani lak iz nohta. V embalaži je gobica, ki je močno navlažena z odstranjevalcem in medtem ko obrneš prst, se noht podrsa po gobici in ti odstrani lak. Mene edino moti, ker mi je malce nehigienično, ker po toliko in toliko uporabah je notri že sto in en ostanek laka, ampak vseeno. It's fun! It's cheap!


ILIRIJA 48 KREMA ZA ROKE
Vsi se lahko trudite kolikor se le morete, vendar nihče ne bo moral preseči te kreme za roke. Mastna, hitro vpijajoča, poceni ter z najbolj jugoslovansko embalažo možno. Meni res totalno nahrani kožo in jo ne zamenjam za nič. To je ena izmed tistih stalnic, ki jo imaš vedno doma, kljub nakupu kakšnih dišečih, lepih kremic. Pač imaš jo. Za vedno. Priporočam!


ESSENCE LASH PRINCESS
Vedno sem se izogibala Essence maskaram, ker me enostavno niso prepričale. No, tale pa me je tako prepričala da jo ne zamenjam več za nobeno drugo. Nizka cena, huda kvaliteta! Mojim trepalnicam resnično odgovarja.

Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar