Zagotavlja Blogger.

BALEA šampon za suho pranje las

Živjo lepotičke!

Nekaj časa nazaj sem slišala za šampone za suho pranje las in sem si rekla - ja ja, še en nateg stoletja. Kako si lahko na suho umiješ lase, nemogoče? :D

Malce sem pobrskala po DM-u, je več različnih šamponov - našla sem ga še od Syoss-a, na koncu pa sem vzela kar DM-ovo znamko Balea.

UPORABA je čisto enostavna. Lase razčešeš, šampon pretreseš in pošpricaš po celotni dolžini las s približno 20ih centimetrov. Malo počakaš da šampon začne učinkovati in lase "osušiš" z brisačo. Spet jih razčešeš in aaaadijo, lahko greš :) Za blondinke je malo lažje, rjavolaske pa lahko v laseh opazijo kakšne bele pikice, če si las dobro ne otreš z brisačo, saj je to namreč nek pudrast prah ki naredi lasem volumen.

UČINEK je bil meni šokanten. Lase sem imela spete v figo, polakirane. Razčesala sem jih in na koncu po uporabi, je izgledalo kakor da imam ravno umite lase, haaaa!! :))) ravno prav če se ti kam mudi in si moraš reees nujno nujno umiti lase. Pa še božansko diši!

Z veseljem bom preizkusila še druge znamke, ampak že Balein me je res navdušil. Priporočam :)





Poljubčki,
Ninnieboo


1 komentar

  1. Zdaj so ga umaknili iz prodaje :/ jaz sem ga uporabljala in bila navdušena...sem ravno včeraj bila v DM v Celju pa je rekla da ga ne bo več :(

    OdgovoriIzbriši