Zagotavlja Blogger.

MAC: All Fired Up & Ruby Woo

Živjo lepotičke!

MAC je postala kozmetična znamka, ki si je želi vsako dekle. Čeprav sem navdušenka nad kozmetiko mi finančno stanje ne omogoča kupovati šmink ki stanejo nad 15 oziroma 20 eur, ampak sem imela eno veliko srečo. Dobila sem štiri šminke kot darilo od strica, ki živi na Švedskem in taaaadadadaammmmm, poglejte si swatche :)




Prva dva odtenka ki vam jih bom predstavila sta All Fired Up in Ruby Woo.

All Fired Up


Izhaja iz serije Retro Matte in čeprav bi pričakovala res tisti mat finiš, je tukaj malo bolj kremen, kar je za moje ustnice, ki se izredno hitro izsušijo odlično. A vseeno šminke ne bi priporočala če imaš zelo izsušene ustnice.  Na mojih se obarva rdečkasto-roza. Zakaj so MAC šminke tako opevane? Verjetno zaradi obstojnosti. Nazadnje mi je šminka držala tam nekje 6-7 ur, skupaj z Essence Longlasting liplinerjem. Če bi izbirala sama, si tega odtenka sigurno ne bi izbrala, ker mi je preveč povprečen, vendar mi zelo lepo poudari zelene oči. 


Ruby Woo

Ta odtenek sem poznala že od prej, saj je eden od najbolj živahnih in najbolj rdečih. Rada ga nosim, ker imam precej bledo polt in svetle lase, in tako še bolj pride do izraza. Glede obstojnosti lahko rečem da mi je tudi zdržala tam 7 ur, formula pa je tudi kremasta. Ta mi ustnic ni izušila, zato jo velikokrat pokoristim za kakšen večerni izhod.


Katera ti je bolj všeč? Meni sigurno Ruby.. :))

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev