Zagotavlja Blogger.

OROFLUIDO Body Cream




Živjo lepotičke!

Končno nova objava. Zadnje čase sem bila polno zaposlena, pripravljala nove projekte, zato je bil blog na manjši pavzici. Ampak sem nazaj.

V septembru 2014, ko sem opisala mojo nego las, sem spregovorila o Orofluido olju za lase (preberi si tukaj), ki je še vedno moja stalnica. Ker mi ga je nedavno nazaj zmanjkalo, sem si kupila set olja in body kreme (prav tako sem en set podelila v nagradni igri, če se spomnite).

Krema ima enak vonj kakor samo olje, saj oba vsebujeta arganovo ter laneno olje. Pomembna lastnost arganovega olja je da vsebuje veliko esencialnih maščobnih kislin, katerih sestava je podobna tisti naše kože.
Tekstura kreme je kar tekoča, lahko bi jo celo primerjala z mlekom za telo. Ima zelo močan vonj (notri naj bi bila aroma ambre), vendar nežno hlapi iz kože. Sama imam probleme s suho kožo, sploh po nogah, in ta krema mi je izredno pomagala.

Dobiš jo lahko le v setu z Orofluido oljem, cene seta pa se gibljejo od 20-30eur. Vendar lahko garantiram, da boš olje ob redni uporabi sigurno imela v uporabi vsaj eno leto.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev