Zagotavlja Blogger.

Primerjava: OROFLUIDO ORIGINAL ELIXIR ter OROFLUIDO ASIA ZEN CONTROL ELIXIR



Pozdravljene lepotičke! Orofluido Elixir je moja stalnica že odkar pomnim, kupila pa sem ga po tem, ko ga je frizerka uporabila na mojih laseh in takrat sem ugotovila, da moji lasje brez njega očitno ne zmorejo izgledati kul. Mja. Nedolgo nazaj je v prodajo prišel tudi Orofluido Asia Zen Elixir in glede na to, da sem dobila miljon vprašanj kakšna je sploh razlika, sem se odločila spisati objavo.




Originalnega verjetno že poznate. Primeren je za vse tipe las, saj je sestavljen iz treh organskih naravnih olj - arganovega, lanenega ter cyperus olja. Naj poudarim, da olje ne zmasti las, namreč uporabiš ga le za en majhen orešček, ki ga nato razporediš med lase, ne izbereš, ter posušiš. Vonj je omamen - mešanica jantarja ter vanilijeve osnove, ki diši na tvojih laseh še dneve po umivanju las. Velikokrat ko si naredim masko za lase, kapnem kanček olja v masko. 50ml olja imaš časovno sigurno za eno leto. Sama imam kar dolge lase in ponavadi mi zdrži leto dni. Torej preračunaj 20 eur : 12 mesecev - 1,6 eura na mesec te pride da izboljšaš strukturo ter videz svojih las. Na vsake toliko časa, ko izdajo ekskluzivni set, te čaka tudi darilce. Sama sem kupila že set z maskaro, set s prikupno pumpico z bleščicami za lase ter telo - tokrat pa te zraven čaka parfum. A moram kaj reči, i am in LOVE. Za ceno dvajsetih eurov, set lahko kupiš tukaj: KLIK ali pri svojem frizerju.



Imaš slučajno štrenaste lase tako kot jaz? Orofluido olje iz Asia Zen kolekcije je primeren prav za tak tip las. Sama nimam ne ravnih, ne skodranih, poškodovane od prekomernega barvanja in to olje zelo zelo omili situacijo. Po umivanju las so lasje svilnati in tiste štrenice se močno zmanjšajo. Ustvari ščit pred vlago, ki prepreči naelektritev. Rekla bi, da je mogoče malce težji kakor originalni in primeren za malo bolj uničene lase. Sestavljen je iz olja kamelije, ekstrakta bambusa ter riževega olja. Vonj je prav tako božanski, v trenutnem ekskluzivnem setu pa se skriva tudi prikupno rdečilo v pravi azijski embalaži. Jaz ne zamenjam nobenega od njiju. Prav tako, za ceno dvajsetih eurov, ga lahko kupiš tukaj: KLIK.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev