Zagotavlja Blogger.

TINA: Kako sem izgubila 25 kg



Lep pozdrav..Ker je bilo zadnje čase moč brati veliko o izgubi telesne teže, zdravemu načinu prehranjevanja in nasplošno o zdravem življenju ter seveda novo leto, nove zaobljube..Sem se tudi jaz odločila da z vami delim svojo izkušnjo..Skoraj vse ženske si ponavadi zadamo cilj da bomo do poletja fit.. in ja potem se nekje zalomi.. še same nevemo kje..Ampak dokler se ne odločimo in ne postavimo meja v svoji glavi najbrž res nebomo dosegle tega kar želimo..Tako se je začelo pri meni.. 



Imela sem 95 kilogramov. Sploh nevem kje kdaj kako kar naenkrat sem bila debeluška.. In potem se malo zamislis...Rabila sem nekoga ki me bo “brcnil v rit” me nadzoroval in mi povedal kaj in kako naprej.
Najela sem osebnega trenerja in tako smo začeli. Moje življenje se je obrnilo na glavo. Iz službe v fitnes, domov v kuhinjo in vsak dan tako, 3 mesece. In po treh mesecih na merjenje...waaaawwww 100 centimetrov minusa po celem telesu.
A si predstavljate ta obcutek v meni...kot mala deklica... In potem dobis zagon..Želiš več in še več..Po tem času sem si sicer program malo prilagodila dodala hrano in začela s funkcionalno vadbo (FV gladiator). Pri meni je trajalo skoraj dve leti, da sem sedaj takšna kot sem z 27-timi kilogrami manj in da je to postal moj način življenja v katerem uživam. Moja pot se tukaj še ni končala..Še vedno veliko časa preživim v telodavnici in to je postal moj vsakdan. Hvaležna sem vsem ki so se z mano borili dihali z mano, ko je bilo težko in mi stali ob strani ko sem obupavala...Vsem vam pa želim biti motivacija “brca v rit” in vam povedati da kjer je VOLJA TAM JE TUDI POT..Da v sebi poiščete tisto punco ki želite biti in verjemite vanjo - VERJEMITE VASE..Ker saj veste dokler verjamete vase ni nič nemogoče…!


P.S. Zapomnite si vsaka sprememba se začne v KUHINJI..

Z velikim veseljem pa vam sporočam, da je Tina začela pisati tudi blog - KLIK, kjer boste lahko brale vse njene dogodivščine ter pot k zdravemu življenju. Meni je velika inspiracija. Če bi jo rade karkoli vprašale ji lahko pišete v komentar na blogu ali pa na e-mail naslov: ttina2506@gmail.com, kjer vam bo z veseljem odgovorila! <3

Ni komentarjev