PEARLSMILE: Beljenje zob


Hej lepotičke. Tokrat sem si izbrala malce bolj neobičajno rojstnodnevno darilo (from me to me). Obiskala sem salon v Šentjurju (na voljo pa imaš tudi Maribor ter Slovensko Bistrico) in si pobelila zobke s PearlSmile metodo. Mi je bilo všeč?  Za vse, ki bi se rade naročile, se lahko naročite tukaj  >>>>klik<<<< ali pokličete na 040167069. V objavi je opisan točen postopek, za kakršnekoli ostale informacije lahko pišete meni ali njim osebno.


Za obisk sva se odločili skupaj s prijateljico. Zakaj? Verjetno sva padli na akcijo (v februarju namreč za 60 eur prejmeš DVOJNO beljenje zob) :'D torej vsaka dve beljenji zapovrstjo.

Sprejela naju je gospodična Urška, s katero smo skupaj preživele kar nekaj zabavnih uric - moram vam reči, večjega srčka že dolgo nisem spoznala. Meni je vmes zaradi smeha tekla slina iz ust!! :D
Najprej bi vam rada povedala to, da je to izključno kozmetično beljenje zob, ker vsebuje manj kot 0,1% peroksida in zaradi tega to ne potrebuje izvajati zobozdravnik. To pomeni tudi da je tovrstno beljenje popolnoma neškodljivo, zobje ne bolijo/skelijo.

1. Najprej s pomočjo barvne lestvice odtenkov zob preverijo na katerem odtenku si pred beljenjem. Bolj imaš rumene zobe - večji bo učinek.
2. Do "fejk zvezdniške barve" ne boš prišla/prišel, ker tovrstno beljenje le razbarva organske snovi, ki so v zobni sklenini. Gel vsebuje belilno snov, ki se aktivira s pomočjo LED lučke. Belilna snov potem prodre do zobne površine in reagira s pigmentiranimi deli zobne sklenine. Torej odstrani se rumena barva pridobljena s kavo, cigareti, Coca-colo, hrano.
3. Naslednji korak - nastavek na zgornji fotografiji zatakneš v usta (zopet, popolnoma neboleče), LED lučka se prižge, počakaš 20-25 minut in to je to!
4. Beljenje naj bi držalo tam do pol leta in več, odvisno od same nege zob.

Moja prej-potem fotografija

Moja prej-potem fotografija
Slika prej-potem prijateljice

Čeprav sem jaz na lestivici dosegla kar visoko stopničko beline, sem jih pobelila tam za nekje 8 odtenkov, kar se mi zdi super kul. Tudi zobje so veliko bolj gladki in kar mi je najbolj pomembno - sploh ne izpade umetno, ker pridobiš le tisto svojo naravno belino. Resnično priporočam.

Poljubčki,
Ninnieboo

4 komentarji

 1. Waaaw Nina :) Čudovi nasmešek imaš ! :3

  OdgovoriIzbriši
 2. Kakšen lep nasmešeek <3 *I'm melting* Tudi sama namreč razmišljam o tem, ker imam zaradi zdravil, ki jih jemljem zelo rumene zobe in mi ni niti malo prijetno. Super objava xx

  OdgovoriIzbriši
 3. Živjo! Vem, da je tema že od lani, a me vseeno nekaj zanima. Ali postopek res prav nič ne razdraži sklenino, da nič ne boli/skeli? Sama razmišljam o postopku, a me malo skrbi, ker imam na enem zobu dvignjeno dlesen in je zob občutljiv že sam po sebi. Hvala za odgovor! Lp!
  Darja

  OdgovoriIzbriši