Zagotavlja Blogger.

PEARLSMILE: Beljenje zob


Hej lepotičke. Tokrat sem si izbrala malce bolj neobičajno rojstnodnevno darilo (from me to me). Obiskala sem salon v Šentjurju (na voljo pa imaš tudi Maribor ter Slovensko Bistrico) in si pobelila zobke s PearlSmile metodo. Mi je bilo všeč?  Za vse, ki bi se rade naročile, se lahko naročite tukaj  >>>>klik<<<< ali pokličete na 040167069. V objavi je opisan točen postopek, za kakršnekoli ostale informacije lahko pišete meni ali njim osebno.


Za obisk sva se odločili skupaj s prijateljico. Zakaj? Verjetno sva padli na akcijo (v februarju namreč za 60 eur prejmeš DVOJNO beljenje zob) :'D torej vsaka dve beljenji zapovrstjo.

Sprejela naju je gospodična Urška, s katero smo skupaj preživele kar nekaj zabavnih uric - moram vam reči, večjega srčka že dolgo nisem spoznala. Meni je vmes zaradi smeha tekla slina iz ust!! :D
Najprej bi vam rada povedala to, da je to izključno kozmetično beljenje zob, ker vsebuje manj kot 0,1% peroksida in zaradi tega to ne potrebuje izvajati zobozdravnik. To pomeni tudi da je tovrstno beljenje popolnoma neškodljivo, zobje ne bolijo/skelijo.

1. Najprej s pomočjo barvne lestvice odtenkov zob preverijo na katerem odtenku si pred beljenjem. Bolj imaš rumene zobe - večji bo učinek.
2. Do "fejk zvezdniške barve" ne boš prišla/prišel, ker tovrstno beljenje le razbarva organske snovi, ki so v zobni sklenini. Gel vsebuje belilno snov, ki se aktivira s pomočjo LED lučke. Belilna snov potem prodre do zobne površine in reagira s pigmentiranimi deli zobne sklenine. Torej odstrani se rumena barva pridobljena s kavo, cigareti, Coca-colo, hrano.




3. Naslednji korak - nastavek na zgornji fotografiji zatakneš v usta (zopet, popolnoma neboleče), LED lučka se prižge, počakaš 20-25 minut in to je to!
4. Beljenje naj bi držalo tam do pol leta in več, odvisno od same nege zob.

Moja prej-potem fotografija

Moja prej-potem fotografija
Slika prej-potem prijateljice

Čeprav sem jaz na lestivici dosegla kar visoko stopničko beline, sem jih pobelila tam za nekje 8 odtenkov, kar se mi zdi super kul. Tudi zobje so veliko bolj gladki in kar mi je najbolj pomembno - sploh ne izpade umetno, ker pridobiš le tisto svojo naravno belino. Resnično priporočam.

Poljubčki,
Ninnieboo

5 komentarjev

  1. Waaaw Nina :) Čudovi nasmešek imaš ! :3

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakšen lep nasmešeek <3 *I'm melting* Tudi sama namreč razmišljam o tem, ker imam zaradi zdravil, ki jih jemljem zelo rumene zobe in mi ni niti malo prijetno. Super objava xx

    OdgovoriIzbriši
  3. Živjo! Vem, da je tema že od lani, a me vseeno nekaj zanima. Ali postopek res prav nič ne razdraži sklenino, da nič ne boli/skeli? Sama razmišljam o postopku, a me malo skrbi, ker imam na enem zobu dvignjeno dlesen in je zob občutljiv že sam po sebi. Hvala za odgovor! Lp!
    Darja

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako pa to da drzi samo pol leta?

    OdgovoriIzbriši