Zagotavlja Blogger.

ALESSANDRO Haul


Pozdravljene lepotičke! Tokrat vam predstavljam malo večji nakup kozmetike Alessandro, ki slovi po svojih čudovitih lakih za nohte in negi nohtov ter rok. Včasih nisem dajala toliko poudarka na samo nego, kar se hitro začne kazati s krhkostjo, lomljivostjo in cepljenjem nohtov. Če iščeš kvalitetno nego je Alessandro sigurno prava izbira.




Coco Mango Nail Butter

Intenzivna negovalna krema za nohte - uporabljaš jo lahko za obnohtno kožico, razcepljene in poškodovane nohte. Vonj je božanski - mešanica kokosa in manga. Pred nanosom laka je priporočljivo, da naneseš negovalno kremo na noht ter na obnohtno kožico in tako dodatno zaščitiš svoje nohtke. Krema je sicer višjega cenovnega ranga, vendar če želiš kvalitetno zaščititi svoje nohtke, je 1A. Embalaža vsebuje 15 ml kreme, katero imaš na razpolago za kar nekaj časa. Pa še poštnina je brezplačna! Kupiš jo lahko tukaj!


Pro White Glitter Nail Effect Polish

 Zaradi raznih dejavnikov se nam velikokrat zgodi, da se nohti obarvajo in niso tako beli kot bi lahko bili. Ta lakec ima funkcijo, da nohte optično posvetli z anti-rumeno formulo. Večkrat ga uporabim tudi kot nadlak, ko hočem da je moja manikira shimmrasta. Cena je prav tako kot pri ostalih Alessandro lakcih 9,95 eur, kupiš ga lahko tukaj.


Multi Talent Nail Polish

Tega lakca sem se najbolj razveselila, namreč resnično je najbolj talentiran lakec, kar sem jih kdaj imela. Uporabljaš ga lahko na več načinov: kot nadlak, podlak, za UV zaščito nohtov, utrjevalec nohtov, preprečuje obarvanost nohtov in se hitro suši. Jaz ga uporabljam pri čisto vseh manikirah kot podlak, nato ga nanesem tudi kot nadlak, da mi manikire držijo dlje. Za vse te funkcije, mi cena 9,95 eur NI draga in vam ga sigurno priporočam. Kupiš ga lahko tukaj.





All About Love with KISSES

Limited edition kremica ima zelo podobne učinkovine kot Coco Mango Nail Butter, razlikuje se po čudovitem vonju po malinah in melone. Je veliko bolj priročna, saj jo lahko na hitro pospraviš v torbico in jo imaš za tiste, najbolj nujne dni, ko imaš razcepljene nohtke, ki potrebujejo več nege. Kakor sem že omenila, je limited edition, kar ji daje še tisto dodatno vrednost - obožujem limited edition kolekcije. Cena je nižja - 5,50 eur, kupiš pa jo lahko tukaj.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev