Zagotavlja Blogger.

REVIEW: Lierac Micelarna voda za obraz in oči



Hej lepotičke. Jaz priznam, da do kakšnega leta nazaj sploh nisem vedela kaj pomeni micelarna voda in kako se jo uporablja. Micelarna voda je sestavljena iz micelov (to so majhne molekule iz maščobnih kislin, ki se raztopijo v mehko vodo). Namenjena je čiščenju makeupa in kože, po čiščenju pa izpiranje z vodo ni potrebno. Nekateri obljubljajo, da je micelarna voda 3 v enem - sredstvo za odstranjevanje make-upa, tonik in vlažilni serum v enem. Sama se s tem ne strinjam, namreč po uporabi moraš nujno uporabiti tudi vlažilno kremo.




Tvoja nega kože zvečer bi morala izgledati nekako tako:
1. Temeljito čiščenje make-upa  
2. Uporaba tonika ter
3. Nanos vlažilne kreme. 

Jaz sem svoj tonik zamenjala z Lieracovo micelarno vodico - zakaj? Ker je namenjena suhi in občutljivi koži in ker mi kože ni dodatno izsušila, ker mi v primeru nepazljivosti in nenatančnosti še dodatno odstrani ličila in osveži obraz pred nanosom nočne vlažilne kreme. Vsebuje Ecoskin (naravni kompleks s probiotiki) ter zeliščni med, najbolj pa me je navdušil vonj po potoniki in belem mošusu.




Bi jo kupila še enkrat? 
Zdaj, ko je iz 19,00 eur znižana na 8,30 eur, sigurno! Veliko dam na svojo kožo, vendar je 19,00 eur občutno preveč za moj žep. Tako pa imaš lahko micelarno kozmetiko višjega cenovnega ranga po drogerijski ceni! Kupiš jo lahko tukaj.

Pozitivni in negativni učinki?
Ta micelarna vodica na meni negativnih učinkov ni pustila. Kot obljubljeno mi odstrani ličila, osveži kožo pred spanjem in jo pripravi na nočno vlažilno kremo. Oh, in še enkrat moram poudariti! DIŠI!


Ni komentarjev