Zagotavlja Blogger.

Lancôme: Juicy Shaker


Lancômovi Juicy Shakerji so bili sigurno najbolj pričakovana lepotna novost tega leta. So kombinacija njihovih dobro poznanih Juicy Tubes in svežega dizajna z oily pridihom. Mislim, da ima vsaka lepotna navdušenka, ki sledi smernicam, sigurno v svoji torbici, vsaj enega izmed štirinajstih možnih odtenkov. Moj je v odtenku Wonder Melon. Cena: 24,00 eur.


V prvi vrsti Juicy Shaker ni namenjen neki ogromni obarvanosti ustnic, pigmentiran je ravno toliko, da se ustnice lahkotno obarvajo. Torej je popolnoma primeren za vsakdanji dnevni look. Dvofazno olje hrani ustnice, pigment pa doda tisto piko na i.


Čar Juicy Shakerja je sigurno tudi posrečen dizajn embalaže. Pigment se posede na dno embalaže in najprej ga moraš pretresti, da se združi z oljem. Nato obrneš pokrovček in pričaka te  najbolj mehka gobica na svetu. Dejansko sploh nevem, kako bi tej gobici rekla - je pa res nekaj najmehkejšega in ustnice so temu hvaležne! Na zadnji fotografiji lahko vidite tudi tri luknjice, iz katerih priteče količinsko ravno dovolj olja, potrebnega za enkratni nanos na ustnice.Poljubčki,
Ninnieboo

4 komentarji