Zagotavlja Blogger.

BOURJOIS: Volume Glamour Push Up Waterproof Mascara


Bourjois Volume Glamour Push Up Waterpoof maskara obljublja velik volumen, brez grudic, s svileno formulo in močno obstojnostjo. Prebrala sem kar nekaj review-jev tujih lepotnih blogerk, kateri so bili podlaga za moj nakup.



Najprej me je zmotila plastična krtačka, na kateri se nabere preveč maskare, ki jo potem s težavo nanesem na trepalnice. Trepalnice se mi že ob prvem nanosu zlepijo skupaj, tako da jih potem moram naknadno reševati ter jih ločevati. Ker imam občutljive oči, me začnejo že takoj po nanosu peči. To bi pripisala temu, da je vodoodporna, ker težko prenašam voodporne maskare. Na splošno sem razmišljala, za kaj so vodoodporne maskare sploh uporabne? - Če imaš kakšen odgovor, ga z veseljem prilepi v komentar.

Moje trepalnice so že tako ali tako dovolj dolge in ponavadi nimam nobenega problema z izbiro maskare., AMPAK, to je že moja druga Bourjois maskara in že nad prvo sem bila razočarana. Glede obstojnosti, lahko potrdim, da je res kar obljubljajo - nobenih črnih pikic pod očmi, efekt ne izgine.

Cena je bila, mislim da, okrog 14,00 eur in tudi če se Bourjois predstavlja kakor mlajšo Chanelovo sestro, so Chanelove maskare veliko boljše in raje odštejem kakšen euro več.






Če si imela ti drugačno izkušnjo, te vabim da jo opišeš spodaj v komentar,
poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Jaz si licenja brez vodoodporne maskare sploh ne znam predstavljati - imam namrec izrazito ravne, celo malce navzdol obrnjene trepalnice, ki jih moram pred nanosom maskare obvezno uvihati s klesci za vihanje. Ce nato nanesem navadno maskaro, trepalnice samo zlezejo nazaj dol v svojo ravno obliko, z vodoodporno maskaro pa ostanejo lepo privihane cel dan (seveda pa ne delujejo vse maskare, meni se obnesejo le max factor, loreal, in ostale visjega cenovnega razreda) :)

    OdgovoriIzbriši