Zagotavlja Blogger.

BORN PRETTY: Liquid Peel Off Tape


Pozdravljene lepotičke! Od kitajske trgovinice www.bornprettystore.com sem danes prejela v test njihov tekoči lateks za pomoč pri lakiranju nohtov. Koncept tekočega lateksa je, da ga namažeš na obnohtno kožico in nato lahko brez problema štempljaš po nohtih, ustvarjaš z gobico in podobno. Nato s pinceto odstraniš lateks okrog nohta in tvoja obnohtna kožica je čista.



Cena je 2,99$, kar se mi zdi zelo ugodno, sploh zato, ker dodatno prejmeš tudi brezplačno poštnino. Predstavljala sem si, da bo na obnohtni kožici res popolnoma bel lateks, vendar se iz bele spremeni v prozornega. Posuši se izjemno hitro in tudi odstranjevanje s pinceto je zelo enostavno. Pri odstranjevanju je nemogoče potegniti celoten kos lateksa naenkrat, kakor je obljubljeno na fotografijah, včasih ostanejo tudi kakšni koščki, ki jih moraš odstranjevati posamezno. Če se ukvarjaš z nail artom, štempljaš nohtke, ti bo sigurno prišel prav. Tudi pri običajnem lakiranjem nohtov lahko postane nepogrešljiv, če si malo bolj nerodne sorte.

Kupiš ga lahko tukaj, pripravila pa sem vam tudi posebno kodo za 10% popusta, ki jo vpišeš v košarico. Koda se glasi NINT10.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev