Zagotavlja Blogger.

BIODERMA: Hydrabio linija



Pozdravljene lepotičke. Hydrabio linije sem se iz strani Bioderme resnično razveselila, namreč, namenjena je dehidrirani koži in meni osebno so to popolni produkti za nego kože poleti. Kožo moraš poleti negovati na več načinov. Prvi je seveda - zadostna količina popite vode na dan. Če ne piješ dovolj, se bo to kaj kmalu poznalo na tvoji koži, izgledala bo utrujena, gubice bodo prišle do izraza, poleg tega pa bo izgubila tudi sijaj.

Naslednja stvar pa je dnevna vlažilna krema in primeren produkt za odstranjevanje make-upa. Najbrž ni skrivnost, da obožujem micelarne vodice, zato sem se Hydrabio micelarne vodice še toliko bolj razveselila in pridno začela s testiranjem!


BIODERMA Hydrabio Sollution Micellaire
Če še nisi preizkusila micelarnih vodic, je najverjetneje prva, ki mi pade na pamet in bi ti jo priporočila Biodermina ali pa micelarna vodica znamke Lierac. Vse Biodermine, ki sem jih preizkusila do zdaj so moji koži naredile le dobro. Poleg tega so nekomedogene, hipoalergenske ter ne vsebujejo parabenov! Hydrabio micelarna vodica zvišuje nivo tolerance kože in poleg odstranjevanja ličil poskrbi tudi za vlaženje in zadrževanje vode v koži, torej, skrbi za njeno ravnovesje. Vonj je meni čisto "Biodermin", lepo diši in užitek si je odstranjevati ličila. Ne povzroča mozoljčkov, meni zelo ublaži rdečico in pripravi kožo na nanos kreme. Cena je 11,65 eur, kar se mi sploh ne zdi veliko, glede na kakovost izdelka, z veseljem pa bi preizkusila tudi vlažilni serum, iz iste linije, ki pa je sicer malce dražji - okrog 21,00 eur.

Sestavine: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, POLYSORBATE 20, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, NIACINAMIDE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PROPYLENE GLYCOL, HEXYLDECANOL, DISODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, CETRIMONIUM BROMIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 546V1]


BIODERMA Hydrabio Creme
Dnevna krema z Aquagenium patentom je ena najlažjih krem, kar sem jih kdaj imela možnost preizkusiti. Hitro se vpije, ne pušča mastnega filtra na obrazu in je ena izmed tistih krem, ki bi ti jih priporočila poleti. Vsebuje tudi vitamin E, ki kožo ščiti pred oksidacijskim stresom ter se bori proti staranju kože. Ampak, poleti prosim pazite - ta kremica NI dovolj. Nujno morate uporabiti še sončno kremo, z visokim SPF-jem (minimalno faktor 50), da je koža res zaščitena. Hydrabio kremica jo le globinsko navlaži in ji povrne sijaj ter hidracijo - ne vsebuje zaščite! Sama imam mešan tip kože in mi popolnoma odgovarja, tudi na tistih predelih, ki niso tako suhi. Kože ne zmasti! Cena je čisto običajna za znamko Bioderma (19,50 eur). Kupiš jo lahko v v vseh lekarnah, kjer ti bodo tudi prijazne gospe razložile kakšna krema bi bila primerna za tvojo kožo, namreč, preizkušala sem tudi kremo za ekstra-intolerantno kožo, o kateri bom tudi še pisala. Ampak za poletje - je Hydrabio linija sigurno must have za večino deklet!

Uf, na eno pozitivno lastnost, pa sem skoraj pozabila! Odlično se obnese tudi kakor primer oz. podlaga za nanos tekoče podlage!

SESTAVINE (INCI)AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, ISODODECANE, CYCLOPENTASILOXANE, PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, DIMETHICONE, PROPANEDIOL, XYLITOL, CETYL PALMITATE, HYDROGENATED POLYDECENE, NIACINAMIDE, TRIDECYL TRIMELLITATE, ARACHIDYL ALCOHOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, GLYCERYL DIBEHENATE, BEHENYL ALCOHOL, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TRIBEHENIN, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, GLYCERYL BEHENATE, DISODIUM EDTA, SQUALANE, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, MANNITOL, SODIUM HYALURONATE, HEXYLDECANOL, TOCOPHEROL, POLYSORBATE 60, RHAMNOSE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PYRUS MALUS (APPLE) SEED EXTRACT, BRASSICA CAMPESTRIS (RAPESEED) STEROLS, FRAGRANCE (PARFUM).


Poljubčki,
Ninnieboo

2 komentarja

  1. Sem že večratk gledala to linijo in se bere odlično :) Sploh me interesira še serum zraven, amapk potem je investicija kar draga :D Zaenkrat je moj favorit Avene vlažilna kremica skupaj z Uriage z SPF 50.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  2. Super objava in slike, potrjujem vse - kremica mi je sploh super, tako prijetna je <3

    OdgovoriIzbriši