Zagotavlja Blogger.

BORNPRETTY: Monplay Corrector Magic Glow Ball Powder


Nekaj časa nazaj sem dobila možnost sodelovati s spletno trgovino www.bornprettystore.com in izbrala sem si Magic Glow kroglice. Na fotografiji so me spominjale na cenejšo verzijo Guerlainovih kroglic, vendar nekega presežka nisem pričakovala. Kroglice dobiš v lični embalaži z svetlo roza pokrovčkom (na notranji strani je tudi priročno ogledalce). Embalaža se dobro zapira, tako da nimaš nobenega strahu, da bi se ti kaj razletelo po torbici. Kot dodatek dobiš tudi bombažno blazinico za nanos korektorja na obraz. Cena je smešna - 6.40$, kupiš pa ga lahko tukaj - KLIK.


Kroglice se ponašajo v vijolično-zeleno-modro in oranžnih odtenkih (kakor smo jih tudi vajeni pri korektorjih). Zeleni odtenki se uporabljajo za prekrivanje rdečice, oranžni za prekrivanje modrih podočnjakov, rumeni za prekrivanje vijoličnih podočnjakov. Sam princip nanosa teh kroglic mi ni čisto jasen, ker z bombažno blazinico zelo slabo zajameš korektor (ali pa ga sploh ne) in moraš nujno uporabiti svoj, mehak in precizen čopič. Kroglice se drobijo in mogoče bi bilo še najbolje, da jih dokončno zdrobiš in ustvariš nek svoj puder oz. korektor v prahu. Končen nanos korektorja ne doseže obljubljenega učinka, namreč barva postane bela in preostane ti le še to, da ga uporabiš kot puder v prahu oz. kot puder za matiranje tekoče podlage.




Embalaža: 5/5
Prekrivnost: 2/5
Uporabnost: 2/5

Overall, izgleda luštno, vendar se za nakup verjetno ne bi odločila. V naslednjih dneh ga bom preizkusila zmleti v prah in mogoče bo efekt boljši. Pa vseeno - na spletni strani www.bornprettystore.com sem vam s kodo NINT10 omogočila 10% popusta na VSE produkte. Tudi poštnina je brezplačna - mogoče pa najdeš kaj primernega zase :)

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev