Zagotavlja Blogger.

REVIEW + SWATCHES: Makeup Revolution London: Ultra Blush Palette: Golden Sugar 2 Rose Gold


Makeup Revolution London je že dobro poznana znamka tudi v Sloveniji - zahvaliti se moramo spletni trgovini ličila.si, ki nam jo je dobro predstavila in pripeljala k nam. Moto, ki vodi Makeup Revolution k ustvarjanju ličil je sigurno dostopnost vsem in pa kvaliteta ličil. Kot pri vsaki znamki najdemo zelo pigmentirana ličila, obstojna, kot tudi tista malo manj. Ultra Sugar paletke najdeš v kar nekaj variacijah - vse izgledajo božansko! Cene se gibajo okrog 10,00 eur - točno ta, na fotografijah (Golden Sugar 2 Rose Gold) pa je trenutno celo v akciji - 4,99 eur - KLIK.


Sama paletka vsebuje 8 bronzerjev, rdečil in osvetljevalcev. Če se osredotočim na spodnjo vrstico sta me najbolj pozitivno presenetila osvetljevalec ter bronzer, ki vsebujeta veliko shimmra (add a little sparkle to your life <3). Močno me spomnita na opevane theBalm highlighterje. Res sta močno pigmentirana - pri nanosu na obraz, se moraš kar malo držati nazaj, da se na koncu ne svetiš kakor novoletna jelka :P . Zadnji v spodnji vrstici je pudrast contour bronzer, s katerim lahko senčiš obraz. Contour bronzer najdeš tudi v zgornji vrstici na koncu. Je malce temnejši, se pa prav tako odlično blendira in je eden boljših za contouring.

Malo denarja, malo muzike - no, ta rek tukaj 100% NE drži. Obstojnost traja čez cel dan, pigmentiranost je perfektna, sama embalaža in dizajn sta minimalistično-luksuzna. Iskala sem kakšno napako, pa je nisem našla. Tako.

Poljubčki,
Ninnieboo

1 komentar

  1. Ful lepe fotke in swacthi, tale me pa ful prepriča.... ahhh, zakaj delaš lušte?! <3

    OdgovoriIzbriši