Zagotavlja Blogger.

CRAZY COLOR CANDY FLOSS: Pastelno roza barva za lase



Pasteli so to leto sigurno pustili svoj pečat tako v svetu frizerjev, kot v modnem svetu. Takoj, ko so Crazy Color barve v Sloveniji postale dosegljive tudi fizičnim strankam, sem se odločila, da trendy pastelno roza preizkusim tudi jaz! Preizkušala sem jo poleti, ko sem imela manjši odmor od faksa - še vedno imam nek čuden občutek, da bi prišla na faks z roza lasmi. Upam, da se tudi to mišljenje kmalu začne spreminjati in bomo po svetu lahko hodili tudi s kodrlajsastimi lasmi, brez čudnih pogledov!


Kako do pastelno roza las?

1. Če si blondinka, pot do različnih odtenkih roza, modrih oz. karkšnihkoli las ne bo tako velik izziv. Pred nanosom barve je zelo pomembno, da so lasje pobeljeni oz. zelo zelo svetli. Na fotografiji spodaj lahko jasno vidiš, da na mojem rjavem narastku barva ni prijela. Preizkušala jo je tudi moja prijateljica oz. Youtuberka CherryColors, katere video si lahko ogledaš tukaj. Pri njej se jasno vidi, da ima pretemne lase za takšno barvo, torej zapomni si, ena beseda - BLEACH!
2. Barvo nanašaš na s šamponom umite ter z brisačo osušene lase (da se las odpre). Naneseš jo kamorkoli ti poželi srce, lahko ustvarjaš tudi razne balayage, če ti uspe. Jaz sem jo za malo bolj spran učinek mešala z balzamom za lase - najbrž bi bila močnejša, če bi na lase nanesla le barvo.
3. Na laseh jo pustiš od 15-45 minut (vmes preverjaj kako razvijanje barve napreduje)
4. NE MEŠAJ S PEROKSIDOM, strogo prepovedano! Same barve pa med seboj lahko mešaš! Lahko zmešaš Candy Floss in mogoče Marshmallow ali pa Candy Floss ter Pinkissimo za še bolj ubijajočo roza barvo!
5. Barva drži tam nekje do 7 pranj. Priporočam ti, da si lase umivaš s hladno vodo, ker na ta način podaljšaš obstojnost barve - topla oz. vroča voda barvo lahko hitreje izpere. Tudi ko si boš umila barvo iz las po barvanju, si umij lase s hladno vodo!

No, to je vsa umetnost. Meni so bili moji "roza časi" izredno všeč, trenutno pa gledam še ostale pastele kot so Peppermint ter Peachy Coral. Kaj menite? ;)

Crazy Color barve lahko kupiš v spletni trgovinici Fluffy Muffin - TUKAJ.






Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev