Zagotavlja Blogger.

BIODERMA: Sensibio Deo Anti-Transpirant Roll-on



Bioderma je eno redkih podjetij, katerega produkti ne nudijo le začasnega olajšanja, temveč stremijo k izboljšanju naše kože oz. problemov s kožo. Najbrž pove veliko že to, da njihove izdelke priporočajo tudi dermatologi. Sensibio deodorant so ustvarili prav za tisto, najbolj občutljivo kožo, zato je prav da povem, da je deodorant hipoalergen, brez alkohola, kljub temu pa vsebuje odišavljeno formulo, kar meni pri deodorantu ne sme manjkati. 


Anna iz Mad About Red bloga, se je opredelila, da je "roll-on girl", no, to jaz sigurno nisem. Vsekakor imam raje deodorante, s katerimi se lahko pošpricam in mimogrede - taki, mi zdržijo na koži veliko dlje, kakor roll-oni. Pri Sensibio deodorantu mi je všeč to, da ga lahko naneseš na sveže pobrito kožo, brez pekočega občutka in meni osebno res lepo diši! Je en izmed redkih roll-on deodorantov, ki ga uporabljam, vse ostale sem po hitrem postopku podarila naprej (razen glinenega, tisti mi je tudi svetoven).


Potenje kljub uporabi deodoranta?

Prebrala sem kar nekaj kritik na račun tega deota in sicer, da se kljub uporabi dekleta še vedno potijo. Na take besede, res ne morem biti tiho. Potenje je naraven proces, s katerim se izločajo toksične snovi iz telesa in zadnja stvar, ki jo naše telo hoče je ta, da potenje ustavimo. Torej če imaš doma deote, ki prekomerno zadržujejo potenje oz. še huje - mašijo lojnice, jih po hitrem postopku vrži v smeti. Skrb za podpazduhe in kaj dajemo na kožo je ena izmed ključnih stvari, s katerimi se ni za hecat! 

Ta deodorant bi opisala kot izjemno prijeten, med drugim, pa bi rada preizkusila tudi "špric" verzijo.


Če te zanima tudi kaj sem povedala o Hydrabio liniji, pa si lahko prebereš tukaj: KLIK.

Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev