Zagotavlja Blogger.

MY BEAUTY BOX: September


Hej hej lepotičke! Obljubila sem vam, da vam razkrijem kaj se je skrivalo v septembrski My Beauty box škatli presenečenja. S škatlami nasplošno nimam neke dobre izkušnje, ker se je v njih povečini skrivalo le obilo vzorčkov, kateri mi še danes ležijo nekje po predalih (dejansko se zelo težko spravim umivati lase s testerjem) oz. uporabljati kremo za roke iz male vrečkice. V My Beauty Box-u so na veliko srečo le full-size izdelki, nobenih testerjev! Cena škatle je 15,00 eur, če se naročiš, da ti jo pošiljajo vsak mesec pa 12,00 eur na mesec. Glede na to da se v oktobrski škatlici skriva Essie lakec, si že z lakom pokriješ vseh 12,00 eur!

Povezava do trgovine: tukaj.






Škatlica je res božansko zapakirana, v pastelno vijoličnih odtenkih, z vijoličnimi konfekti. Med odpiranjem sem razmišljala, kako zaboga jim je uspelo vse to zapakirati v vrednosti 15,00 eur in koliko imajo dejansko od prodaje? Vem, da je že izdelava lastnih škatel nenormalno draga .. no, vse pohvale skratka!

Essie nalepke za nohte

To je bila prva stvar, ki jo opaziš ko odpiraš škatlo. Jaz sem kar malo poskočila, ker še nisem preizkušala nobenih nalepk za nohte na tak način in za moje pojme so super decembrsko obarvane, tako da bodo počakale na december. Cena nalepk se giba tam okrog 10$, tako da wiiiiiin!


Klešče za trepalnice

Marsikateri se bodo najverjetneje zdele lame, ampak jaz jih kupujem že tam nekje 3 leta in jih še vedno nisem uspela kupiti. Tako, da so to moj najljubši izdelek iz te škatle! Sicer imam dolge trepalnice, vendar malce dodatnega volumna ne škodi, da ne stoji vse "naravnost".


Catrice Glam&Doll Volume Mascara

Pri tej maskari sem se tudi kar nasmehnila, ker mi maskare zmanjkuje. In ne boste verjele - točno te maskare. Glam & Doll Volume. Velik plus je ščetka, ker ni tako debela in je nanos veliko bolj precizen. Krtačka je mehko-plastična, za moje pojme ena boljših krtačk, jaz vedno gledam da so plastične in da se že na samih ščetinah ne nalaga odvečna maskara. Efekt je na mojih trepalnicah super, vendar to nekako ni nek faktor, ker je v 99% efekt isti, katerokoli maskaro uporabim.



Rimmel Moisture Renew Lipstick 330 Sloane's Plum

Rimmel je končno dosegljiv tudi v slovenskih DM-ih, zato vam šminko lahko brez obotavljanja pokažem! Je čudovit jesenski odtenek, vampy z glossy finishem. Je res izjemno negovalna, ne izsuši ustnic, njen minus je le to, da se hitro izbriše, kar pa seveda zaradi glossy finisha ni nič čudnega. Cena se giba okrog 5,00-9,00 eur, embalaža je popolnoma klasična.



 Maybelline Color 24h Tattoo Gel-Cream Eyeshadow

To je edini izdelek v tej škatli, katerega se ne veselim. Odtenek ni zame, nikoli še nisem uporabljala kremnih oz. gel senčil za veke, vendar sem si rekla: "I'll give it a try". Kmalu pričakujte review in mogoče kakšen make-up look. V najslabšem primeru ga bom uporabljala kakor gel liner, če bo seveda dovolj pigmentiran.




Poljubčki,
Ninnieboo

Ni komentarjev