Zagotavlja Blogger.

Beauty Wish List: Januar 2017


Zdi se mi, kot da je minila že cela večnost od zadnje beauty wish liste, kljub temu, da sem ravnokar spisala decembrsko! In veste kaj? Niti ene stvari iz seznama si nisem kupila, tako zelo sem pridna ;) Če te zanima kaj vse še vedno stoji na decembrski WL, si lahko ogledaš tukaj. Ta mesec sem se občutno bolj posvetila negovalni kozmetiki, katere sem imela v letu 2016 vrh glave, v letošnjem letu pa bi res rada preizkusila kvalitetno negovalno kozmetiko, ki bo res vredna nakupa in ki jo bom lahko priporočila tudi vam!


1. Vichy Teint Ideal posvetlitveni tekoči puder

Prejšnji teden sem vas na Facebooku povprašala o izkušnjah z Vichy-jevim Dermablend 3-D Correction pudrom in pustile ste me mešanih občutkov. Nekatere ga ne morete prehvaliti, nekatere ga prezirate iz dna duše. Ko se uskladim s časom, sigurno skočim do najbližje lekarne in ga preizkusim, namreč, prekrivnost naj bi bila res ogromna, vendar ne verjamem, da bo primeren za mojo kožo (sploh ob nosu ter na suhih predelih). Definitivno preizkusim tudi Teint Ideal, ki je namenjen bolj občutljivi koži. Do takrat, pa še vedno 100% prisegam na Viperino BB kremo.

2. Lush Cup O'Coffee

Maska za telo in obraz + kava? Kupim. Sploh nimam besed, ker že prvič, ko sem videla to masko sem si rekla, da bo enkrat sigurno moja. Obožujem kavo, obožujem maske .. to je to! Sigurno :D Si jo že preizkusila? Pusti komentar spodaj, ker me reees zanima tvoje mnenje. Maska naj bi bila močna, stimulativna, poleg kave pa vsebuje tudi organski agavin sirup, skratka, bere se odlično.

3. Collistar Pure Actives eterično olje z omega 3 in 6 kompleksom

Že zadnjič, ko sem kupovala Collistarjev encimski piling z glikolno kislino je mojo denarnico kar zabolelo, vendar me je piling navdušil. Kožo imam na otip res božansko mehko, tudi ličila po njej kar drsijo in se dejansko res rada naličim. Brazgotin in pikic od mozoljev ter aken sicer še ni odstranilo, še čakam na rezultate. Eterično olje je bil drugi Collistarjev izdelek, ki mi je ob pregledovanju njihove ponudbe padel v oči in po nekaj prebranih review-jih, naj bi bil kar masten in težak, mogoče malce bolj primeren za nočno nego kože. Ko se denarnica opomore, ga prav tako sigurno preizkusim in če ti priznam, samo zato, ker me je navdušila njihova glikolna kislina in zaradi čisto nič drugega, ker mi cene niso ravno po godu.



4. Lovea Naravna čistilna maska za obraz z roza glino

Še vedno (kakor sem napisala že v recenziji) je Loveina maska z zeleno glino ena mojih ljubših mask. Zaradi samega nanosa, ker ni nepotrebnega pacanja, ker je 99% naravna in ker jo moja koža obožuje. Uporabljala sem jo kar nekaj mesecev in trenutno že čaka v vrečki, da spišem objavo o porabljenih izdelkih. Z veseljem pa bom preizkusila tudi masko z roza glino. No, toliko da veste, zeleno priporočam 100%!

5. Makeup Revolution Luxury Powder Banana

Priznam, ta fiksirni puder stoji v moji nakupovalni košarici že toliko časa, da sem prejela že nekje 5 e-mailov, da sem pozabila opraviti nakup. Ne, nisem ga pozabila, nakup definitivno pride, ker imam občutek, da je to cenejša verzija Ben Nye fiksirnega pudra, ki ga uporabljajo vizažistke po celem svetu. Zmatiral in zafiksiral naj bi tvoj mejkap in kar je najbolj žalostno - jaz fiksirnega pudra sploh nimam! Ha :D mislim, da boste njegov review brale prav kmalu!

6. Nabla Shade & Glow Contour bronzer GOTHAM

Tudi ta bronzer, poleg pudra že nekaj časa čaka v moji nakupovalni košarici. O kozmetiki Nabla, sem prebrala že kar nekaj pozitivnih review-jev, sploh o pigmentiranosti izdelkov. Trenutno uporabljam bronzer od znamke Essence, ki pa sem se ga naveličala in ga res le še poredko vzamem v roke. 

7. Barry M Natural Glow

Paletka, ki mi je takoj skočila v oči je bila točno ta, ker vsebuje točno tiste odtenke, ki jih največ uporabljam. Velikokrat se mi zgodi, da kakšna paletka ostane skoraj nedotaknjena, ker mi 2/3 odtenkov ne ustreza, tiste, ki pa mi ustrezajo pa takoj porabim do konca. No, pri tej se mi zdi, da ima vse predpostavke, da bi jo porabila v celoti. Bomo videli! Aja, pa še cena - 10,95 eur, več kot super.

8. Lierac micelarna vodica

Moja all-time favourite micelarna vodica. Je nežna, dišeča in oh in sploh. Priporočila sem jo res že veliko dekletom in čisto vse so bile z njo zadovoljne in je ena izmed redkih izdelkov, ki ga kupim vedno znova in znova. Ličila se z njo odstranijo čudovito, kože po uporabi ne zateguje, ampak ima res tisti pravi micelarni in osvežujoč efekt. Verjetno bom to še kdaj ponovila, ne mi zamerit ;) Zdaj je zopet prišel čas za nakup. Priporočam, ful!

9. L'Oreal PURE CLAY maske za obraz

Očitno imam nek čuden fetiš na maske za obraz, ker je to že tretja različica mask, ki bi jih imela v tej wish listi. V tej liniji so tri maske - črna (detox) masko, z rastlinskim ogljem, zeleno (purify) masko z izvlečkom evkaliptusa ter pa rdečo z izvlečki rdeče alge. Najbolj zabavno je to, da jih lahko kombiniraš in na obraz naneseš po delčkih, kakor tvoji koži najbolj ustreza. Review-jev še nisem brala, zato me lahko razsvetlite tudi ve, če ste jih slučajno že preizkusile. Izgledajo luštno!

Poljubčki,
Nina

2 komentarja

  1. Ko pogledam tvoj seznam, je tak kot bi ga naredila sama:). Barry M Natural Glow in Nablo imam že dolgo na seznamu želja. Lorealove maske so tudi ok. Čeprav se meni pri ogrcih ni kj pretirano poznalo, da je kj naredila.Pa preveč so jih odišavili. Je pa fino, ko lonček odpreš in vsebino brez nekega mešanja daš na obraz. Ima pluse in minuse.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zivjo, zanima me ali ti je collistarov piling z glikolno kislino ze pomagal pri odpravi madezev in pikic od mozoljev?

    OdgovoriIzbriši