Zagotavlja Blogger.

BORN PRETTY Haul: All about stamping


Prav danes sem prejela paketek iz trgovinice Born Pretty in šla takoj poštempljat moje nohtke. Naročila sem si najbolj osnovne in nujno potrebne izdelke, ki jih potrebuješ za stamping. Nekaj časa nazaj sem sicer kupila 2 laka za štempljanje ter štampiljko znamke Essence- vse skupaj me je malce razočaralo, ker sta bila laka občutno prevodena, štampiljka pa pretrda, nikakor nisem mogla lepo odtisniti vzorčka iz šablone. Verjetno bi me trda štempiljka razočarala tudi če bi bila druge znamke, tako da to niti ni podatek. V vednost vzemite tudi to, da nisem ravno vešča v samem nail artu, ter da vedno nosim le običajno enobarvno manikiro in včasih (res na pol leta) uporabim nalepke za nohte - v nadaljevanju so le moja opažanja ter moje mnenje o izdelkih in vedno je okej, če je tvoje mnenje drugačno od mojega ;)


Naročila sem šablono BP62 Mini Bowknot, jelly štampiljko ter strgalo in pa laka za štempljanje v črni ter beli barvi. Vse skupaj je hodilo malce dlje kot mesec dni in če vam povem po pravici, sem na paketek že pozabila, tako da sem se ga danes prav razveselila.

BP62 Mini Bowknot Stamping Plate

To šablono sem vzela iz večih razlogov - ker z mašnjicami lahko popestriš res kakršnokoli manikiro in ker izgledajo res luštno. Šablone vedno prejmeš z modro zaščitno folijo in pa v čudovitih ovitkih. Ovitkov nikoli ne mečem stran, ker si šablone vedno pospravim nazaj notri, kakšen teden nazaj pa sem opazila, da prodajajo tudi albume kamor jih lahko pospraviš in mislim da si bom kmalu morala omisliti tak album, da slučajno kakšne ne izgubim. Cena šablone je 1,99$, kar je normalna cena, dobiš pa jo lahko tukaj.

Clear Jelly Silikonska štampiljka in strgalo

No to je definitivno odličen nakup. Na štampiljko se lak res noro dobro prime, ne pobira odvečnega laka ampak zajame res samo vzorčke. Ker je silikonska se tudi veliko lepše odtisne na nohte, kakor odtisnejo trše štampiljke. Strgalo mi je všeč, ker ni preostro in ker se ga da lepo očistiti. Če ste nove v štempljanju oz. bi preizkusile to tehniko vam definitivno priporočam tako štampiljko. Vsaj za začetek, ampak mislim da je to kar revolucija med štampiljkami! Zelo zelo sem zadovoljna, malo me le jezi, ker silikonski delček pada ven iz nastavka, vendar ne vem ali to tako mora biti, da ga lažje očistiš ali pa se je res samo odlepil. Kakorkoli :) Ta dvodelni set stane 2,99$, kupiš pa ga lahko tukaj.

Črn in bel lak za štempljanje Born Pretty

Črnega še ne morem komentirati, ker ga še nisem preizkusila, nad belim pa sem navdušena. Ima sicer res močan vonj, je čisto normalen bel lakec, ko pa pride v stik s štempiljko postane tak .. malce lepljiv. Spominja na edigs. Vzorček se tako res lepo prilepi na noht in vse kar potrebuješ je še nadlak, da vse skupaj zafiksiraš in to je to. Res sem mislila, da mi bo vzelo veliko več časa, ampak je šel sam postopek res hitro in res sem dobila motivacijo, da poskusim s kakšno lepšo verzijo manikire, ker se pozna da imam ta lak na nohtih že kakšen teden in mi je vse skupaj že malo preraslo. Zato se prosim ne ozirajte na to ;)
Vsak lak stane 3,99$, kupiš pa ju lahko tukaj in tukaj.











Pri naročanju v trgovinici Born Pretty je še vedno poštnina brezplačna, karkoli naročiš (res ne razumem, kako se jim to splača?), s kodo NINT10 pa prejmeš še dodatnih 10% popusta. Jupi :)

Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev