Zagotavlja Blogger.

PUPA MILANO: Vamp! Mascara Extreme 030 Navy Blue






Pupa Milano Vamp! Mascara Extreme


Nekaj dni nazaj, sem vas na Facebooku povprašala kaj si mislite o modri maskari in odziv je bil fenomenalen. Priznam, da modre sama prej še nisem preizkusila, imela pa sem nežno vijolično, ki sem jo z veseljem nosila v srednji šoli. Do sedaj sem o Pupa Milano Vamp! Mascari Extreme slišala same pohvale, sploh o črni verziji, ampak saj veste - niso vse maskare za vse, velikokrat sem že kupila kakšno maskaro po nasvetu blogerk, pa mi ni bila niti malo všeč.

Cena maskare se giba okrog 15,00 - 17,00 eur kar bi sama uvrstila v srednji cenovni razred in ob takšni ceni, je dober učinek pričakovan. Prejmeš jo v rdeči škatlici Pupa Milano. Embalaža maskare je kovinskega izgleda z luštnim dizajnom in Pupa logotipom. Krtačka je gumijasta, z njo iz embalaže pobereš ravno prav produkta, kateri se ne nabira na njej.

Je dokaj mokra, na trepalnicah pa se posuši dovolj hitro, da si je slučajno ne odtisneš na zgornjo veko. Kar me je resnično presenetilo je kako malo jo dejansko potrebuješ za popoln nanos, ker trepalnice takoj podaljša in jim naredi volumen. Modra barva je zelo diskretna, v notranjih prostorih se niti ne opazi da je modra, na svetlobi pa se svetlika modrikasto. Ravno tega sem se najbolj bala, da maskara slučajno ne bo preveč modra in dejansko res ni! Na spodnji fotografiji sem vam prikazala kako izgleda na dnevni, zunanji svetlobi, ravno pod pravim kotom. Odkar jo imam, jo uporabljam vsak dan, ker me je navdušila kakšen volumen naredi in definitivno si bom omislila tudi črno različico. Do sedaj me je na tak način navdušila le moja stalnica MaxFactor 2000 Calorie, ki je ne menjam. Pri maskarah je meni najbolj pomembno da je nanos hiter in da ne potrebujem 20 nanosov da se sploh kaj pozna na trepalnicah.







Če imaš tudi ti kakšno izkušnjo s to maskaro pa mi seveda z veseljem spodaj napiši komentar.

Poljubčki,
Nina

Ni komentarjev