Zagotavlja Blogger.

VOLNA VELIKANKA x NATURALAND


Dolgo sem scrollala po Etsiju in Pinterestu ter občudovala velike pletene odeje, na srečo, pa sem kmalu zatem našla slovensko ustvarjalko Darjo (spletna trgovina Naturaland), ki je ustregla mojim željam. Iskala sem pastelno roza volno, v kombinaciji s sivo, ki bi popestrila moje stanovanje in mu dodala nekaj zimske mehkobe in topline. 


Volna velikanka

Izdelki iz volne velikanke so v tujini že nekaj let pravi hit, v Sloveniji, pa se je navdušenje pričelo šele zdaj. Kaj sploh je volna velikanka? To je merino volna, ki je visokokvalitetna naravna preja, izbiraš pa lahko med dvema različnima - med južnoameriško in pa avstralsko merino volno. Informacija, ki je mene najbolj navdušila pa je ta, da ima volna sposobnost samočiščenja. Torej, ko se vam zazdi, da bi izdelek radi očistili, ga le dobro prezračite oz. v najslabšem primeru suho očistite. Sama sem to preizkusila na lastni koži, ko sem sivkast šal popackala z živo rdečo šminko (itak), ga pozabila v avtu, na mrazu in verjamete ali ne, po nekaj dneh ko sem ga zopet našla, je bil čist. Na njem ni bilo sledu šminke. Še sama nekako nisem verjela, ga prevračala iz ene strani na drugo, pa vendar. Šal se je očistil sam.

Kaj bi ti priporočila jaz?

Izdelki iz merino volne definitivno niso ena izmed cenejših stvari, so pa naložba. Vse, ki so trenutno na voljo si lahko ogledaš tukaj, ker pa ste me veliko spraševale glede same odeje (je Instagramish, ane?), vam povem tudi to, da jo lahko spletete same in tako privarčujete kakšen kovanček ali dva. Tukaj najdeš vse možne odtenke, (jaz vedno razmišljam o mint barvi). Ne pozabi pa tudi, da so vsi izdelki zelo uporabni tudi kot darilo! Kape in šale, ki so prikazani tudi na mojih fotografijah si lahko ogledaš s klikom na to povezavo - klik.














2 komentarja

  1. Mene full mikajo te odejice za bebija, ampak cena je pa tudi poštena ;)
    Drugače so mi pa noro všeč tvoje fotke :) <3

    OdgovoriIzbriši